Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android'de önbelleğe alınmış tüm uygulama verilerini temizlemek mi istiyorsunuz?
Android kullanıcısıyım, uygulama önbellek verilerimi nasıl temizlerim? Tüm uygulamalardaki tüm verileri aynı anda temizlemek mümkün mü yoksa hepsini tek tek mi yapmam gerekiyor?
Sadece önbelleğinizi temizlemek istiyorsanız, "Tarama verilerini sil" menüsünden "Diğer Seçenekler"i seçin ve önbelleğe alınmış resimler ve dosyalar haricindeki her şeyin işaretini kaldırın.
Merhaba, "OneTab" eklentisinin uzantısının bir Android telefona bu durumda Samsung S23 eklenip eklenemeyeceğini bilen var mı? Samsung Internet şu anda varsayılan tarayıcı olarak ayarlanmıştır.
Herhangi bir yardım için şimdiden teşekkürler.
Samsung Galaxy A55'in boyutu oldukça havalı ancak kameranın oldukça sarı bir tonu var, bu da beyaz ışığın fotoğraf veya video olmasına bakılmaksızın sarı görüntülendiği, beyaz duvarın biraz daha koyu görüntülendiği anlamına geliyor sarımsı ve kahverengimsi. Her zaman aydınlatma koşullarına bağlıdır, ama 0,5 saniye normal şekilde görüntülenecektir. Daha sonra bu sarımsı renge dönüşür. Akıllı telefonun arkasında 3 kamera bulunuyor. Zaten pek çok ayar ve uygulamayı denedim ve bunları...
Herkese merhaba, bir arkadaşımın tabletinin bataryası inanılmaz derecede yavaş şarj oluyor. Ayrıca çok hızlı bir şekilde deşarj oluyor. %100 dolmuyor %100 şarjına ulaşamazsınız 1,5 gün boyunca şebekeye bağlı kalmanıza rağmen. Tablet yaklaşık 1,5 yıl önce satın alındı. Pili zaten yeniden kalibre ettim ancak bu işe yaramadı.
Sorunun ne olabileceği hakkında bir fikrin var mı?
Galaxy Tab S9
Galaxy TabS8 Ultra'nın Samsung'un tablet serisini yeniden tanımlayan bir tablet olduğu söylenirse, yeni piyasaya sürülen Galaxy Tab S9 Ultra sürümü daha kapsamlı bir versiyon olacak ve mevcut tablet pazarında dikkate alınması gereken bir seçim olacaktır.
Bir tablet için en önemli şey hala ekran, bu da Koreli üreticinin güçlü noktalarından biri. Galaxy Tab S9 serisinin tümü, 120 Hz yenileme hızına sahip Dinamik AMOLED 2X kullanılarak yükseltildi. Değerlendirilen Galaxy Tab S9...
Android telefonlar için gizlilik odaklı iyi bir tarayıcı nedir? Birkaç hafta önce fdroid'de bir tane buldum, kullanıcı aracısını değiştirdiğini ve kullanılan telefon, işletim sistemi sürümü vb. hakkında sahte bilgileri web sitesiyle paylaştığını iddia ediyordu ancak bağlantısını kaybettim.
Merhaba.
Bir Samsung Galaxy Tab S2'im var ve sürekli yeniden başlatılıyor. Çeşitli düzeltmeler denedim ancak tablet önbelleği temizlememe veya seçeneklerden herhangi birini girmeme izin vermiyor.
Ürün adı: SM- T713
Sistem Durumu: Resmi
FRP Kilidi: Açık
Garanti geçersiz: 0x0
Herhangi bir öneriniz var mı Oldukça eski olduğunu biliyorum Teşekkürler
Android kullanıcısıyım, uygulama önbellek verilerimi nasıl temizlerim? Tüm uygulamalardaki tüm verileri aynı anda temizlemek mümkün mü yoksa hepsini tek tek mi yapmam gerekiyor?