Battlefield 1 lisans hatası alıyorum?

fatih_marangoz

Herkese merhaba, arkadaşlar oyun için lisans hatası alıyorum fikirleriniz önemli, Battelfield 1 oyunu birden bire lisans sorunu verdi oyuna ne yaparsam yapayım giriş yapamıyorum bildiğim şeyleri denedim fakat olmuyor sağladığınız EA hesabını kullanarak bu bilgisayarda Battelfield 1 etkinleştiremedik lütfen EA hesabınızı kullanarak oyunu etkinleştirmek için ürün anahtarınzı girin diyor.

Arkadaşlar yardım edenlere şimdiden çok teşekkür ederim.

Herkese merhaba, arkadaşlar oyun için lisans hatası alıyorum fikirleriniz önemli, Battelfield 1 oyunu birden bire lisans sorunu verdi oyuna ne yaparsam yapayım giriş yapamıyorum bildiğim şeyleri denedim fakat olmuyor sağladığınız EA hesabını kullanarak bu bilgisayarda Battelfield 1 etkinleştiremedik lütfen EA hesabınızı kullanarak oyunu etkinleştirmek için ürün anahtarınzı girin diyor.

Arkadaşlar yardım edenlere şimdiden çok teşekkür ederim.
Win + R tuşu ile Çalıştır ı açın ÇALIŞTIR menüsüne bunu kopyalayıp yapıştırın C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License

"1012776.dlf" dosyasını silin, belki başka bir adla adlandırılmıştır ama çok benzer isimlerde olabilir. Bilgisayarı yeniden başlatın ve Battlefield 1'i açın, dah aönce böyle bir sorunda işe yaramıştı.

TechSosyal Blog Yazıları