Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yapay Zeka ile Yüz Değiştirme Nasıl Çalışır?
Yapay zeka, derin öğrenme algoritmaları kullanarak bir fotoğraftaki yüzü analiz eder ve başka bir yüzle değiştirir. Bu süreç genellikle şu adımları içerir.
Yüz Algılama: Yapay zeka, fotoğraftaki yüzü algılar ve yüz hatlarını belirler.
Yüz Analizi: Yüzün şekli, ifadesi, cilt tonu gibi özellikleri analiz edilir.
Yüz Değiştirme: Hedef yüz, kaynak yüzün özellikleriyle eşleştirilerek fotoğrafa yerleştirilir.
Görüntü İşleme: Yapay zeka, değiştirilen...
Türkiye'de en çok hangi yapay zeka yazılımı kullanıyor anketimize katılım oranı %85 olup Türkiyenin tercihini öğreniyoruz anket süresi 6 aydır.
Popüler olanlar Open AI'dan ChatGPT, Google'dan Gemini ve Microsoft'tan CopIlot içerik için diğer medya türleri için başka yapay zekalarda var. Ancak bu gönderi hepsini listelemekle ilgili değil.
Bu daha çok günlük hayatınızda en çok kullandığınız yapay zekayı hayatınıza nasıl dahil ettiğinizle ilgili.
Şahsen kendimi Gemini ve ChatGPT'yi iş ile...
Çalışmam çoğunlukla yazma araştırma ve analiz içeriyor kodlama veya ağır BT görevleri yok, Şu anda ChatGPT ve Gemini ye göz koyuyorum , ancak diğer seçenekleri keşfetmeye açığım. İdeal olarak, çeşitli kullanım durumlarına uyum sağlayabilen ve hatta diğer modellerle entegre olabilen esnek bir araç istiyorum. Yazma araştırma ve daha fazlasında çok yönlülük arayan biri için hangi platformları önerirsiniz? Düşüncelerinizi bana bildirin lütfen!
Bir grup arkadaşla oynamaya başladık. Gruptaki bazı insanlar zaten buna aşinaydı. Beklendiği gibi, eğitim aşaması kaotik ama eğlenceliydi. Ancak, deneyimli oyuncular öncülük ederken, silah davalarına gitmenin ve kritik eşyaları gizlemenin oyunlarımızın çoğu zaman nasıl biteceğini hızlı bir şekilde fark ettik. Tüm cephane tükenene kadar görevlere odaklanmayı bıraktık. Ayrıca paketler, sigortalar ve eşyaları merkeze getirmeye ve onları uzaklaştırmaya çalışan herkesi vurmaya başladık.
Bu...
Microsoft, Azure bulut hizmetinde DeepSeek R1'i barındıracağını duyurduktan sonra kaşlarını çatıyor. Karar, OpenAI'nın DeepSeek'i sistemini eğitmek için ChatGPT çıktılarını kullanarak iddia ettiği gibi hizmet şartlarını ihlal etmekle suçlamasından birkaç gün sonra geliyor nedense.
DeepSeek R1, AI dünyasında dalgalar oluşturmaya başladı geçen hafta. Çinli geliştirici DeepSeek, OpenAI'nın performanstaki o1'ine ancak eğitim maliyetinin bir kısmına rakip olan serbestçe kullanılabilen simüle...
Windows PC'lerde çalışır, AMD donanımları için optimize edilmiştir.
Kendi bilgisayarınıza nasıl kurabilirsiniz?
Amuse'de yapay zeka görselleri oluşturmanın ne kadar kolay olduğunu görün.
Kolay kurulum, hiçbir bağımlılık yok!
EZ Mode'un Oluşturma, AI Filtreleri ve Tasarım özelliklerini kullanmaya nasıl başlayacağınızı görmek için kurulum yapın.
Endişe yok. Kendi bilgisayarınızda kararlı difüzyon görüntü üretimine başlayın.
Ücretsiz. Hesap yok. Giriş yok.
Bilgisayarınızın GPU, CPU veya NPU...
Son zamanlarda mobil telefonlardaki AI hakkında çok şey duyuyorum ve bunun Android telefonların zaten sahip olduğu normal akıllı özelliklerden ne kadar farklı olduğu konusunda kafam karıştı. Mesela, Android'in Google Asistan, yüz tanıma ve tüm bu akıllı seçenekler gibi şeylere sahip olduğunu biliyorum, ancak sonra her yerde dolaşan bu "AI" terimi var. Gerçek fark nedir? Kullandığımız özellikler için sadece süslü bir isim mi, yoksa gerçekten yeni bir şey mi ekliyor? Ben çok teknoloji...