Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selam, aslında görev, harici güç kaynağına sahip bir USB hub satın almaktır. Oldukça güçlü. Birkaç LTE modemi buna bağlayacağım, her şey kesintisiz çalışmalı. Kaliteli bir cihaz önerebilir misiniz?
Herkese selam, aslında görev, harici güç kaynağına sahip bir USB hub satın almaktır. Oldukça güçlü. Birkaç LTE modemi buna bağlayacağım, her şey kesintisiz çalışmalı. Kaliteli bir cihaz önerebilir misiniz?
Windows 10 PC'im var (11'e yükseltirdim ama etkinleştirmem gereken bir güvenlik özelliği var ve bulmak için gittiğim her yol başarısız oluyor, ama konudan uzaklaşıyorum). Dosyalar ve yedeklilik için iki adet 8TB dahili SATA sürücülü 256G SSD'm var. SONRA daha fazla yedeklilik için bir adet Seagate harici güç kaynaklı 8TB sürücüm var. İki dahili sürücüyle biraz fazla abartı oluyor ama ben yedeklilik adamıyım. Kanımda var.
Ama son bir yıldır o harici sürücü (sürücü harfi G ile "sert...
Flash bellek sürücümden veri kurtarmayı deneyebileceğim birkaç ücretsiz seçenek var mı? özellikle verilerin üzerine yazılmaması ve sürücü fiziksel olarak hasar görmemesi gerek, ücretsiz veri kurtarma yazılımı var mı arkadaşlar bilgi sahipleri bana öneride bulunabilir mi lütfen.
1 TB SanDisk SSD satın aldım ve iyi çalışıyordu, en azından şimdiye kadar. Bazı nedenlerden dolayı, bilgisayarımın Mac ve PC'sinin sürücüyü daha fazla tanımasını sağlayamıyorum. Mac'ime takıyorum ve bağlanmıyor. Bilgisayarıma taktım ve bir şeyin eklendiğini belirten ses alıyorum, ancak birkaç dakika sonra nihayet bağlanıyor ama hiçbir şey çalışmıyor.
Üzerine çift tıkladığımda, bilgisayara bir sürücü takmamı söylüyor. Bir özellik kontrolü yaparsam, bana sürücünün iyi çalıştığını söyleyebilir...
İnternet üzerinden kullanılmış bir SanDisk Ultra 512Gb micro SD aldım. 7-8 Mb/s hızında yazıyor ki bence bu tam bir saçmalık. Yaklaşık 60 Mb/s hızında okuyor.
Bana yaklaşık 40-50 Mb/s yazma hızı veren başka marka kartlarım da var. Hiçbiri en üst düzey Extreme veya Pro tipi kartlar değil.
Ultra'm normal mi yazıyor yoksa işe yaramaz bir kart mı?
Çıkarılabilir Medya Sürücülerinin Tarihçesi
Çıkarılabilir medya sürücülerinin kökleri, ilk bilgisayarların kullandığı delikli kartlara ve manyetik bantlara kadar uzanır. Ancak modern anlamda çıkarılabilir depolama, 1980'lerde disket sürücülerin ortaya çıkışıyla başladı. Daha sonra CD ve DVD'ler, USB bellekler ve harici hard diskler gibi farklı türde çıkarılabilir medya sürücüleri geliştirildi.
Farklı Kullanım Alanları
Çıkarılabilir medya sürücüleri, günümüzde çok çeşitli alanlarda...
İyi günler,
bunu yayınlamak için ekli depolamanın en iyi forum olup olmadığından emin değilim ama bir deneyeyim - lütfen başka bir yerde daha uygun olup olmayacağını bana bildirin.
Kilisemizdeki 2 bilgisayardan düzenli olarak dosya yedeklemem gerekiyor - biri servis sesini kaydediyor - diğeri ses/video kaydediyor.
Başlangıçta her iki bilgisayar da Windows'du ve ucuz bir yedek çözüm için her birine harici sürücüler yerleştirmeyi ve ardından her bilgisayarı yerel ve uzak harici sürücülere...