Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiç çevrimiçi flört etmeyi denediniz mi? Bundan iyi bir şey çıkabileceğini düşünüyor musunuz? Aşk dolandırıcılarıyla çevrimiçi insanlara güvenmenin zor olabileceğini biliyorum.
Bir iş kurmak isteyen kişilerin en sık sorduğu sorulardan biri karlı bir iş kurmanın ne kadar sürdüğüdür. Bir ayda satış yapmaya başlayıp başlayamayacaklarını veya 3 ayda veya 6 ayda çok fazla kar elde edip etmeyeceklerini bilmek isterler. Cevabı bilmek isteyen sizseniz, iş başarısına ulaşmanın kısayolları olmadığını anlamalısınız.
Bir işletme, sürekli olarak ürün sattığınızda karlı hale gelir. Bazen ilk günden satış yapabilirsiniz ve bu harikadır ancak bir işletmenin karlı olması için...
Merhaba arkadaşlar fikirlerinizi almak isterim doğru yolda mıyım? internette araştırarak birşeyler yaptım, sizce nasıl olmuş mu ? Evga GTX 1080Tİ den RX 7900 XTX'e yükseltildi? Başarılı mı resmi bırakıyorum?
Hiç çevrimiçi flört etmeyi denediniz mi? Bundan iyi bir şey çıkabileceğini düşünüyor musunuz? Aşk dolandırıcılarıyla çevrimiçi insanlara güvenmenin zor olabileceğini biliyorum.
Herkese merhaba!
İlk bilgisayarımı yeni kurdum ve başlattığımda siyah bir ekran alıyorum, farem ve klavyem yanmıyor. Her şey uyumlu. Grafik kartım ve SSD'm hariç her şey yeni. Her şeyin doğru şekilde takılıp takılmadığını kontrol ettim. Herhangi bir öneriniz var mı?
İşte yapılandırmam.
Ryzen 5 5600x
ASUS TUF B450M-Plus 2
EVGA Geforce GTX 680
EVGA Supernova 650 GA gold
arkadaslar cok arada kaldım telefonların arasındakı fıyat farkı 20k benım ıcın para sıkıntı yok ama aldıgımda da en kotu 4 yıl kullanmak ıstıyorum benım ıcın sadece onemlı olan sey sosyal medya ve fotograf oyun oynamıyorum ne yapmam gerekıyor sızce tavsıye ve bılgılendırırsenız sevınırım hıc ıos kullanmadım artık ıosda kullanmak ıstıyorum
Arkadaşlar iyi forumlar diliyorum herkese,
Dükkan açmayı planlıyorum dükkan için istediğim şey sadece insanlar orijinal ve en kaliteli ürünleri kullanmasını sağlamak yapmak istenen olay aslında dükkan içerisinde çanta, saat, parfüm, ayakkabı vb. ürünleri satmayı hedefliyorum. Dükkana yaklaşık 2 milyon dolar ile 1 milyar dolar arası ürün satmayı planlıyorum. Nasıl olur sizce olur mu? kâr olmadan kaliteli satışlar ile marka yaratabilir miyim?
Techsosyal.com üyelerinin bilgilendirmesi dileği...