Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, buradaki internet bağlantısından memnunum. Oldukça hızlı, en iyi yanı ücretsiz olması komşu net kullanıyorum. Her ay internet için ödeme yapma konusunda endişelenmeme gerek yok. Peki ya siz? İnternet bağlantınızdan memnun musunuz?
Bir iş kurmak isteyen kişilerin en sık sorduğu sorulardan biri karlı bir iş kurmanın ne kadar sürdüğüdür. Bir ayda satış yapmaya başlayıp başlayamayacaklarını veya 3 ayda veya 6 ayda çok fazla kar elde edip etmeyeceklerini bilmek isterler. Cevabı bilmek isteyen sizseniz, iş başarısına ulaşmanın kısayolları olmadığını anlamalısınız.
Bir işletme, sürekli olarak ürün sattığınızda karlı hale gelir. Bazen ilk günden satış yapabilirsiniz ve bu harikadır ancak bir işletmenin karlı olması için...
Hiç çevrimiçi flört etmeyi denediniz mi? Bundan iyi bir şey çıkabileceğini düşünüyor musunuz? Aşk dolandırıcılarıyla çevrimiçi insanlara güvenmenin zor olabileceğini biliyorum.
Merhaba arkadaşlar fikirlerinizi almak isterim doğru yolda mıyım? internette araştırarak birşeyler yaptım, sizce nasıl olmuş mu ? Evga GTX 1080Tİ den RX 7900 XTX'e yükseltildi? Başarılı mı resmi bırakıyorum?
herkese iyi günler yazılım ve müzik ile uğraşıyorum oyun oynamıyorum bilen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım butcem en fazla 25K
beni 4 - 5 yıl goturse yeter.
sizce bu modelı almalımıyım ?
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-pro-2019-16inch-i9-32ram-512-ssd-1223803719/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-16-macbookpro-i9-32-gb-ram-1-tb-ssd-1219781619/detay
Son zamanlarda gerçekten sevimli bir Koç burcu erkeği görüyorum ve Koç burcu erkeklerinin ilişkilerde nasıl olduklarını merak ediyorum. İyi erkek arkadaşlar mı? Onu kendime nasıl aşık edebilirim?
Hayatım boyunca kilomla mücadele ettim ve her şeyi denediğimi hissediyorum. Kardiyo, ağırlık antrenmanı, kalori sayımı, oruç tutma, vejetaryen olma, karbonhidratları kesme, aklınıza ne gelirse. Hiçbir zaman sonuç görememekten bıktım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardım edin!