Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
i5-4. Nesil, günlük işlerde (en azından ofis işleri için)
i3-6. Nesilden daha iyi olacak
Her iki Nesilde de en az 16 GB RAM'e sahip OLMALISINIZ, onsuz dizüstü bilgisayarınızın çalışması kullanımı deneyimi çok çok yavaş olacak. Herhangi bir Dizüstü Bilgisayarla yaptığınız iş sizin için önemlidir önemli veriler vs..
Windwos11'den daha iyidir Gelecek güncellemeden itibaren Ekim 2025'ten sonra Windows10 ÜCRETSİZ güvenlik Güncellemeleri sağlamayı bırakacak ve Ekim 2025'ten sonra Windows10 güncellemeleriyle Microsoft'a Ödeme yapmanız gerekecek
Geleneksel yöntemlerden herhangi birini kullanmadan, yani optimize edicileri indirmeden, disk temizleme, geri yükleme fabrika ayarlarına sıfırlama vb. kullanmadan yavaş bir bilgisayarı hızlandırmanın en iyi yolu nedir?
Herhangi bir yardım takdir edilmektedir.
Teşekkürler!
Selam, Yüklü işletim sistemim Windows 10 PRO, son birkaç aydan beri Windows'un yüklenmesi ilk bilgisayarı açarken çok uzun zaman almaya başladı. Yaklaşık 8 ila 10 dakika boyunca PC, altta daire çizen noktalarla anakart logosunda kalıyor. Sistem yüklendikten sonra sorunsuz çalışıyordu. Başlangıç Programlarını Devre Dışı Bırakma, Windows Kayıt Defterini Onarma, Microsoft hizmetlerini Devre Dışı Bırakma gibi diğer forumlarda bulunan çeşitli çözümleri bile Yükleme Diski kullanarak yüklemeyi...
Merhaba, bilgisayarımın teşhisi konusunda yardımcı olabilecek var mı?
Rastgele boş ekran, bir veya iki dakika oyun oynadıktan sonra her şey donuyor.
+ Bilgisayarın kendisi çoğu zaman tozsuzdur, bunun için basınçlı hava kabı kullanılır.
+ Bilgisayar, Windows 11'in 24H2 sürümüyle yeniden biçimlendirildi.
+ Windows yükleniyor ve uygulama sorunsuz yükleniyor, ancak oyunda bir süre sonra ekran kararıyor ve her şey donuyor.
+ Termal macunu temizleyip yeniden yaptım. Tüm anakart ve kart güç...
Lenovo ThinkCentre M93P Mini Bilgisayar (Intel Core i5 4. nesil, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Windows 10 Pro,
Lenovo (Yenilenmiş) Thinkcentre M700 Masaüstü Mini Bilgisayar (Intel Core I3 6. Nesil, 8 Gb Ddr4 Ram, 256 Gb Ssd, Wifi, Windows 11
İkisi de hemen hemen aynı fiyata satılıyor, hangisi daha iyi bir seçim olur?
Herkese merhaba
, Yakın zamanda bir arkadaştan ücretsiz yükseltme aldım. Bana şu bileşenleri verdi:
i7 10700K
32GB 3200mHz
Gigabyte H470M H
Stok Intel Soğutucu
650 Watt CM PSU
Aşağıdaki özelliklere sahip "eski" bilgisayarımı test etmek için bütün bir günümü harcadım:
R5 2600x
BeQuiet Pure Rock İnce 2
32GB 3000mHz
Gigabyte B450 Oyun X
Gigabyte 2060 OC
450 Watt Seasonic PSU
Eski bilgisayarımda şunlar vardı:
Cinebench r23 30 dakikalık çalışma : 7526 puan
Hitman 3 Dartmoor Benchmark: 79...