Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iPhone 16 Pro'yu yurt dışından almak istiyorum, fiyat avantajı sağlayabilir gibi düşünüyorum. Ancak, IMEI kaydı, garanti, gümrük işlemleri gibi faktörleri dikkatlice değerlendirmek gerekirse yurt dışından almak mantıklı mı?
Yurt dışından alınan iPhone'ların Türkiye'de garanti kapsamı sınırlı oluyor. Olası arızalarda servis hizmeti almak zorlaşıyor veya ek maliyetler doğuruyor. Daha önce yaptım oradan biliyorum. En garantisi Türkiye'den garanti kapsamında almak, yağmurdan kaçarken doluya tutulmakta var işin içinde.
Merhaba arkadaşlar, yeni iPhone 16 Pro 256 GB satın aldım. Batarya sağlığını uzun süre korumak için şarj alışkanlıklarımda nelere dikkat etmeliyim? Örneğin, bataryayı tamamen boşaltmadan mı şarj etmeliyim, yoksa tamamen dolmasını mı beklemeliyim. Telefonu gece boyunca şarjda bırakmanın batarya ömrü üzerinde olumsuz bir etkisi var mı, optimum şarj seviyesi nedir ve bu seviyeyi nasıl koruyabilirim.
Hızlı şarj özelliği bataryayı ne kadar sürede doldurur? Hızlı şarjın batarya sağlığı...
Merhaba arkadaşlar, iPhone 16 Pro kullanıyorum ekranın veya kameranın içindeki toz performansı etkiler mi, toz sorunu garanti kapsamına girer mi? bu tip sorunla ilgili başka arkadaşlar karşılaştı mı, en kısa sürede Apple Destek ile iletişime geçmeli miyim?
iPhone 16 Pro'yu yurt dışından almak istiyorum, fiyat avantajı sağlayabilir gibi düşünüyorum. Ancak, IMEI kaydı, garanti, gümrük işlemleri gibi faktörleri dikkatlice değerlendirmek gerekirse yurt dışından almak mantıklı mı?
Arkadaşlar merhaba en az 20W gücünde bir adaptör mü olmalı yoksa 30W veya üzeri daha yüksek watt değerlerine sahip adaptörler de kullansam sorun yaşar mıyım? sizlerin önerisi nedir şuan iPhone 16 Pro Max kullanan arkadaşların tercihlerini merak ediyorum. Rica etsem benimle paylaşabilirler mi?
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda iPhone 16 Pro aldım ve fotoğrafları düzenlerken özellikle nesne düzenleme özelliğini kullanırken telefonum sık sık donuyor. Bu sorunu yaşayan başka kullanıcılar var mı? Çözüm önerileriniz nelerdir?
Kullandığım telefon iPhone 14 Pro Max, iPhone 16 Pro'nun piyasaya sürülmesiyle birlikte, birçok kişi bu yeni amiral gemisi telefonu satın almayı düşünüyor. Ancak, bu kadar yüksek fiyatlı bir cihazı hemen almak mı yoksa beklemek mi daha mantıklı?
Merhaba hepinize.
Zorla güncellendi ve başarısız oldu.
Apple metin desteğiyle birkaç saat konuştum. iTunes'u yeniden yükledim, farklı kablolar, farklı bilgisayarlar denedim. iTunes ile güncellemeye çalışıyor, sonra fişi çekme sesleri çıkarıyor. Daha önce de fişi çekme sesleri çıkarmıştı, bu yüzden sanırım zaten bir sorun vardı.
Benim varsayımım, telefonum dolu olduğu için düzgün yüklenememiş, şimdi de takılı kalmış. Apple desteği güncellemenin yer kaplamadığını söylüyor, bu yüzden sorun...