iPhone XR son güncellemede takılı kaldı

bardanadam35

Merhaba hepinize.

Zorla güncellendi ve başarısız oldu.

Apple metin desteğiyle birkaç saat konuştum. iTunes'u yeniden yükledim, farklı kablolar, farklı bilgisayarlar denedim. iTunes ile güncellemeye çalışıyor, sonra fişi çekme sesleri çıkarıyor. Daha önce de fişi çekme sesleri çıkarmıştı, bu yüzden sanırım zaten bir sorun vardı.

Benim varsayımım, telefonum dolu olduğu için düzgün yüklenememiş, şimdi de takılı kalmış. Apple desteği güncellemenin yer kaplamadığını söylüyor, bu yüzden sorun değil.

Apple destek, bir Apple dizüstü bilgisayarda denememi istiyor, benim yok ama bir arkadaşımla iletişime geçtim, veya mağazaya götürmemi, orada muhtemelen fabrika ayarlarına sıfırlanacağını söyledi. Bazı üçüncü taraf şirketlerin bunu düzeltebileceğini iddia ettiğini gördüm ama kötü amaçlı yazılımlardan endişeleniyorum.

Fotoğraflarımı kaybettiğim için çok üzgünüm. Yedeklemem gerektiğini biliyorum ama yapmadım. Çok üzgünüm.

Açık bir forumun, Apple'ın kullanmayacağı üçüncü taraf düzeltmeleri olabileceğinden gidilecek yol olup olmadığını merak ettim. Umuttan vazgeçmedim ama muhtemelen gitti diye düşünüyorum.. Deneyebileceğim herhangi bir fikriniz var mı?

Telefonunuzu güncellemek yerine geri yüklemeyi denediniz mi? Cihazınız silinecektir ama dürüst olmak gerekirse bu sizin en iyi seçeneğiniz. Mağazaya giderseniz onlar da aynı şeyi yapacaktır.

TechSosyal Blog Yazıları