İsimtescil.net'ten nefret ediyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kerimcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kerimcan

Birçok sorundan sonra yıllarca kayıt ve alanlarımız için Ağ Çözümleri'nden ayrılmak anlamına geliyordu. Sanırım hepimiz korkunç olduklarını kabul edebiliriz, sadece bu alt bölümlerin hızlı bir araştırması kesintilerini ve gölgeli uygulamalarını gösterir.

Tabuttaki son bir çivi, nihayet onları hareket ettireceğimiz için, DNS Zone dışa aktarma dosyalarını desteklemiyor buna izin vermiyorlar. Bu yüzden, yeni sağlayıcıda yeniden oluşturmak için onlarla birlikte sahip olduğumuz 12 alanda iyi bir 150 + kaydını kopyalamak zorunda kaldım.

Geçen hafta neredeyse hiç kayıt olmadan sahip olduğumuz birkaç yer sağlayıcı alan adıyla bir test çalışması yaptım ve nasıl gittiğini görmek için hiçbir şeyi aktif olarak kullanamadım. Süreç HAFTA ÜZERİNDE. Etki Alanlarını, bir veya iki saat kadar kısa bir süre önce kişisel kullanım için kayıt ve dns sağlayıcılarıyla değiştirdim. Süreçlerinin ne kadar sürdüğü kesinlikle belirsizliğini korudu.

İsimtescil sizi üzmüş anladığım kadarı ile? Bazı hizmetlerde iyiler aslında DNS nameserver TR alan adlarında kötüler 48 saati buluyor yönlendirmeleri.

İsimtescil.net Türkiye'nin alan adı kaydı alanında öncülerinden, tabi bu benim fikrim kullanıcılar memnun olur veya olmaz o İsimtescil.net'in sorunu herkesi memnun etmek zor her firmanın eksikleri elbette vardır sonuçta kul yapısı.

TechSosyal Blog Yazıları