Kullanıcı e-posta adresini değiştirme

bahadirkaygisiz

Bir yıl önce oğlum için Microsoft ile ilişkili Gmail hesabımı kullanarak yeni bir dizüstü bilgisayar kurdum. Kendim için yeni bir dizüstü bilgisayar satın aldım ve aynı Gmail adresini kullanarak kurdum. Artık dizüstü bilgisayarımda onun en sevdiği web siteleri ve okul projeleri var. Dizüstü bilgisayarında farklı bir e-posta adresiyle başka bir Microsoft hesabı ayarlayabilir miyim? Eğer bunu yapabilirsem, tüm kullandıkları hala dizüstü bilgisayarında olacak mı?

Evet, bu bir özelliktir, bir Windows cihazında bir proje başlatabilir ve aynı Microsoft hesabına sahip başka bir bilgisayarda proje üzerinde çalışmaya devam edebilirsiniz.

Dizüstü bilgisayarında farklı bir e-posta adresiyle başka bir Microsoft hesabı ayarlayabilir miyim?
Evet, deneyebilirsiniz

Eğer bunu yapabilirsem, tüm kullandıklarım hala dizüstü bilgisayarında olacak mı?
Kimliğinizi bilgisayarından kaldırmadan önce tüm eşyalarının yedeğini almanız çok akıllıca olacaktır. Microsoft bulut dosyaları Microsoft Kimliğinizle ilişkilendirdiğinden, öğelerine bilgisayarınızdan erişmeye devam edecektir.

TechSosyal Blog Yazıları