Lenovo bilgisayarda NVMe SSD tutturma aparatı

mehmetuslu21

Herkese merhaba, İyi günler, tech sosyal ailesi bir kaç sorum ve sorun konusunda yardımınız gerekli,

Bilgisayarıma M.2 SSD takacağım fakat bir problemim şu ki M.2 portu var ama takmayı düşündüğüm SSD'yi sabitleyebileceğim bir şey yok. İnternetten araştırdım bir plastik parça tarzı bir şeyler var fakat bende o tarz bir parça yok satın aldığımız yerin çıkardığını düşünüyorum. Bu konuda ne yapabiliriz?

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Herkese merhaba, İyi günler, tech sosyal ailesi bir kaç sorum ve sorun konusunda yardımınız gerekli,

Bilgisayarıma M.2 SSD takacağım fakat bir problemim şu ki M.2 portu var ama takmayı düşündüğüm SSD'yi sabitleyebileceğim bir şey yok. İnternetten araştırdım bir plastik parça tarzı bir şeyler var fakat bende o tarz bir parça yok satın aldığımız yerin çıkardığını düşünüyorum. Bu konuda ne yapabiliriz?

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba @mehmetuslu21 insanların çoğu YAVŞAK olduğu için sökmüş olabilir SSD sabitleme apartını fakat bu büyük bir sorun değil 150 TL ile 300 TL arası değişen bir fiyatı var altta ki linkten incele istersen.

Satın aldığın yere geri dön başa sar hacı, yaptır veya ara söyle göndersinler.

Angry Inside Out GIF by Disney Pixar

TechSosyal Blog Yazıları