Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Microsoft'un web sitesindeki Windows kurulumu tam olarak güncellenmiş olarak mı indiriliyor?
Arkadaşlar merhaba, Windows 10 yüklü Dell Optiplex 9010 Chrome kullanırken dondu. Hata mesajı daha önce hiç karşılaşmadığım bir şeydi ve bunun gerçek bir Windows hata mesajı olup olmadığını veya bilgisayarın enfekte olup olmadığını merak ediyorum. İşaret ettiği URL windows.com/stopcode idi. Bu bir HDD ile ilgili istisna mı? Bu olduğunda web.whatspapp.com'da bir mesaj yayınlamaya çalışıyordum.
Merhaba.
Microsoft'tan Windows 10'u indirdim, ancak Rufus ISO'yu yazdıramıyor. Sonra fotoğraflarda gösterildiği gibi aşağıdaki hataları aldım. Windows 10 ISO dosyasını nasıl yazdırabilirim anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Bir süredir kullanmadığım Windows 10 Pro dizüstü bilgisayarımı tekrar başlattığımda, Ocak güncellemelerini sorunsuz bir şekilde yükledi, ancak daha sonra Şubat 2025 güncellemesini (KB5051974) yüklerken 0x800f0831 hatasıyla takıldı. Bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar.
İ7 işlemcili eski bir MacBook Pro var. Windows 10'u NTFS kullanarak ayrı bir bölüme kurmak için BootCamp'ı kullanabildim. Windows 10'a önyükleme yapabilirim. Sorun şu ki, Windows 10 bölümünü oluşturduğumda, yalnızca 100 GB HD alanı belirledim. Bu nedenle, daha fazla boş alana ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Bölümü genişletmeye çalışıyorum, ancak genişletemiyorum. Kullanmak istediğim yaklaşık 140 Gb ayrılmamış alanım var. Bunu Disk Utility kullanarak Apple OS'de oluşturmak zorunda kaldım...
Merhaba, günde yaklaşık 1 kez Mavi Ekranı alıyorum. BSOD'de Tcpip.sys başarısız oldu diyor özellikle yaptığım hiçbir şeyi fark etmiyorum. Bana verdiği bellek dökümü hata mesajını ekledim yardımınız takdir edilecektir, teşekkürler
RESİM_ADI: tcpip.sys
Yaklaşık 10 yıllık bir Dell PC'im var ve onu günlük olarak kullanıyorum. Son zamanlarda görev çubuğuma herhangi bir web sitesi ekleyemiyorum. Bir web sitesindeyken sağ üst köşedeki üç noktaya tıklıyorum. Bir pencere açılıyor ve Daha Fazla Araç'a, ardından Görev Çubuğuna Sabitle'ye tıklıyorum. Bu işe yaramıyor. Sabitleme sihirbazını başlatırsam, sahip olduğum tek seçenekler Google, Amazon, vb. Neyi yanlış yapıyorum?
Herkese merhaba, HP Laptop cihazımda Windows güncellemesini çalıştırdım ve Windows 10'dan 11'e geçmek istedim, indirdim, kuruluma başladım ve sahip olduğum tek şey, dönen bir simge bulunan hp logosuydu. Kurtarma moduna girmeye çalıştım ama giremiyorum, 0xc0000225 hata koduyla mavi ekran gösteriyor ve hp logosuna ve döndürücüye geri dönüyor. Bilgisayarcıya götürmeden önce deneyebileceğim bir şey olup olmadığını merak ediyordum? Herhangi bir önerisi olan varsa bildirsin lütfen.