Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kafam karıştı, görünmez kadın 2. portalın diğer tarafında olmamalı mı? Yoksa ilk portalın diğer tarafına girdiği için mi, bu da onu 2. portalın diğer tarafına götürüyor mu?
Evet, nasıl çalışır, ilk portalın ön tarafı garip bir şekilde karşı karşıyadır, bu yüzden ikinci portalını ön tarafı gökyüzüne bakacak şekilde koydu, böylece birisi ilk portalın arka tarafından gittiğinde çıkıyorlar ikincisinin arka tarafından.
Artık yıl sonuna yaklaşıyoruz. 2024'te ilk defa oynadığınız ve sevdiğiniz en iyi oyun hangisidir?
Benim oyun deneyimim Apple arcade oyunlarıyla sınırlıydı ve Apple TV'deki Stradale bu yıl denediğim en iyi oyundu. Arabalar ve pistler harika görünüyor ve fiziksel olarak çok gerçekçi ilk defa NFS Porsche Unleashed oynadığımda hissettiğim hissiyatı hissettim.
Oyuncu Bilgisayarı Toplama Rehberi
En iyi bütçe dostu oyuncu bilgisayarı toplama rehberi Bütçenizi zorlamadan yüksek performanslı bir oyuncu bilgisayarı toplamak mümkün. İşte size adım adım bir rehber.
Net bir bütçe belirleyin: Bu, hangi parçaları alabileceğinizi belirlemenizde size yol gösterecektir.
Esnek olun: Bütçenizden biraz sapmalar olabilir, ancak temel bileşenlere odaklanın.
Hangi oyunları oynamak istiyorsunuz?: Bu, işlemci ve ekran kartı seçiminizde belirleyici olacaktır.
Hangi...
Oyun oynamak için hangisi daha hızlıdır, Windows 10 mu yoksa Windows 11 mi? İnsanların özellikle son CPU ile ilgili incelemelerimizin bazılarında zaman içinde sormaya devam ettiğini fark ettiğimiz bir sorudur. Adil olmak gerekirse, Windows 10 bugün hala yaygın olarak kullanılıyor ve bu da onu her zamanki kadar alakalı kılıyor. Windows 10 performansına en son üç yıl önce bakmıştık epey zaman oldu.
Bu güncelleme için, yalnızca oyun performansına bakacağız. Bugünkü testimiz için test...
GTA 6 güncellemesi;
Bu sonbaharda Grand Theft Auto 6 oynamak için sabırsızlanan bir konsol sahibiyseniz, iyi haberler var, Rockstar, sezon boyunca oyunu piyasaya sürmenin yolunda olduğunu bir kez daha doğruladı. Ne yazık ki bizim için PC sahipleri, platformumuz için bir sürüm hala açıklanmadı, bu da PC için aylar süren ve umarım yıllar olmayan başka bir Rockstar oyunu olacağını gösteriyor. Rekor kıran GTA 6 fragmanının YouTube'a yüklenmesinden bu yana bir yıldan fazla zaman geçti. O...
Kafam karıştı, görünmez kadın 2. portalın diğer tarafında olmamalı mı? Yoksa ilk portalın diğer tarafına girdiği için mi, bu da onu 2. portalın diğer tarafına götürüyor mu?
Sizce daha önceki versiyonları hatırlatan o ham keskin havayı koruyacaklar mı, yoksa günümüzde çok yaygın olan tipik, arındırılmış, politik olarak doğru, uyumlu keskinlik yaklaşımını mı tercih edecekler?
Rockstar GT6 nasıl olacak çok merak ediyorum
Herkese Selam Bildiğiniz Gibi Herkesin Bilgisiyarı Güçlü Değildir Bu Yüzden Dolayı Her Oyunu Açamaz Ama Bazı Oyunları Açabilir Bu Yüzden Dolayı Düşük Sistem İçin Oyun Önerileri Yazarmısınız