Samsung Galaxy S7 Telefon önyükleme döngüsünde takılı kaldı

osmansen

Telefonum önyükleme döngüsünde takılı kaldı. Güvenli moda erişemiyorum ve Divce bir yeniden başlatma dosyası bulamıyor ve bu nedenle bir kurtarma yeniden başlatma döngüsünde takılı kalıyor. Telefonumu tekrar çalışır hale getirmek veya en azından verilerimi güvende tutmak mümkün mü?

Denediğim şeyler, Yumuşak Yeniden Başlatma, Kayıt moduna girmeye çalıştım ve başaramadım. Kurtarmaya erişmeye çalıştım, kurtarma bulunamadı, Yeniden başlatma nedeni bilinmiyor, geçersiz argüman nedeniyle /efs, /system /cache bağlanamadı.

Cihaz Adı Galaxy S7

Cihaz Model Numarası SM-G930F

Telefonum önyükleme döngüsünde takılı kaldı. Güvenli moda erişemiyorum ve Divce bir yeniden başlatma dosyası bulamıyor ve bu nedenle bir kurtarma yeniden başlatma döngüsünde takılı kalıyor. Telefonumu tekrar çalışır hale getirmek veya en azından verilerimi güvende tutmak mümkün mü?

Denediğim şeyler, Yumuşak Yeniden Başlatma, Kayıt moduna girmeye çalıştım ve başaramadım. Kurtarmaya erişmeye çalıştım, kurtarma bulunamadı, Yeniden başlatma nedeni bilinmiyor, geçersiz argüman nedeniyle /efs, /system /cache bağlanamadı.

Cihaz Adı Galaxy S7

Cihaz Model Numarası SM-G930F
Odin modu, telefonunuzun sistem yazılımını yeniden yüklemenizi sağlar. Bu işlem, daha karmaşık bir çözümdür ve dikkatli yapılmalıdır. Bu işlem için bilgisayarınıza Odin yazılımını ve telefonunuzun uygun firmware'ini indirmeniz gerekir. Samsung resmi web sitesinden uygun firmware'i bulabilirsiniz. Bu işlem riskli olabileceği için, bu konuda deneyiminiz yoksa bir uzmandan yardım almanız önerilir.

TechSosyal Blog Yazıları