Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Python IDE'm olarak VISUAL STUDIO CODE kullanıyorum. Şimdi, YENİ bir terminal ekranı istemek için TERMINAL düğmesine üst araç çubuğunda tıkladığımda, VSC donuyor belki de TERMİNAL programını bulamıyor? 10 saniye sonra, VSC'yi yeniden başlatmamı veya kapatmamı isteyen bir hata mesajı veriyor. Eskiden sorunsuz çalışıyordu ama şimdi herhangi bir kod çalıştıramıyorum. VSC'yi yeniden yükledim ve aynı sorun devam ediyor. Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.
WordPress'e Giriş İle Sitenizi Oluşturun.
Öğrenme, WordPress'i tanımlamak, WordPress kullanılarak neler yapılabileceğini tartışmak, WordPress sitelerinin örneklerini keşfetmek, açık kaynağın ne anlama geldiğini açıklığa kavuşturmak ve temaların, eklentilerin önemini kısaca tartışmaktır.
WordPress nedir?
WordPress kendi web sitenizi veya blogunuzu oluşturmanıza izin verir. WordPress kullanılarak, çevrimiçi mağazalardan ve küçük işletmelerden, ünlü işletmelere kadar milyonlarca web sitesi...
Diş kliniği yönetim sistemleri, diş hekimlerinin daha verimli çalışmasını, hasta memnuniyetini artırmasını ve kliniklerinin büyümesini sağlayan önemli araçlardır. Doğru sistem seçimi, kliniğinizin başarısı için kritik bir adımdır. Bu makalede diş kliniği yönetim sistemleri hakkında bilgilendiriyoruz. Daha detaylı bilgi için bir uzmanlarımıza danışmanız faydalı olacaktır. Çoklu dil seçenekleri ile mevcut diş kliniği yazılımıdır.
DişKliniğiV1, Diş kliniği Yönetim Scripti 2025 bir şirket için...
Hastanelerin ve doktorların zamanlarını planlamalarına ve hastaların müsait zaman aralıklarına göre randevularını almalarına olanak tanıyan Klinik Randevu Rezervasyon Yönetim Uygulamasıdır.
Ayrıca doktorların hasta ziyaretlerini yönetebilmeleri, ilgili sorunları ve ilaç reçetelerini ekleyebilmeleri sayesinde hasta ziyaret yönetimi de desteklenmektedir.
İşte HastaneV1'in sunduğu bazı Temel Özellikler ve Kavramlar.
HastaneV1 - Laravel Clinic Randevu Rezervasyon Yönetimi
HastaneV1, birden...
Herkese merhaba, yerel olarak bir web sitesi tasarlıyorum, önce masaüstümde ki bir klasördeki dosyaya bağlanmam gerekiyor.
Klasör>alt klasör> dosya.html
Şunu kullanıyorum:
<a href="index-galeri.html">
Kulağa saçma geliyor biliyorum ama bir türlü beceremedim :D
Teşekkür ederim yardımcı olursanız