Uzaktan Erişim ve Yönetim

SenemS

Herkese merhaba,

Bu konuda başkalarının düşüncelerini öğrenmek istiyorum. Basitçe söylemek gerekirse, ağımda bulunan bir makineye dışarıdan erişmek istiyorum. Gerektiğinde iş sahalarında test makinesi olarak kullanabilmek için 3389'a port yönlendirmeyi etkinleştirecektim.

Bunu daha güvenli hale getirmek için başka bir kurulum kullanan var mı? Yani, ona erişen tek kişi ben olacağım.

Hepinize teşekkürler.

Sadece bir makineye erişmek istiyorsanız, en iyi seçeneğiniz Teamviewer veya AnyDesk gibi bir program kullanmaktır. Her ikisinin de size sınırlı miktarda boş zaman sağlayan ücretsiz sürümleri vardır. 3389'u internete açma günleri çoktan sona erdi ve güvenlik duvarı günlüklerini alırsanız veya okursanız, portlarınızı tarayan ve o cihazlara giriş yapmaya çalışan kişilerle dolup taşacaksınız. Altta ki konuya da göz atın isterseniz.

Seni anlıyorum. 3389'u açmak işi kolaylaştırırdı. Erişmek istediğim makinede bulunan Team Viewer ile ilgili sorunum, sanki benden ücretsiz bir yazılım için ödeme yapmamı istiyormuş gibi gelmesidir. Team Viewer erişiminizi ya sınırlıyorsa ?

TechSosyal Blog Yazıları