Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows ve Linux seçilebilir işletim sistemi destekli VDS hizmetlerimiz ile netvay.com olarak yardımcı olmak isteriz. Performanstan ve özgün alt yapı gücümüzden memnun kalacağına eminiz.
NetVay Bilişim Hizmetleri, dijital dünyanın kapılarını sizin için aralıyor! Sınırsız hız, güvenli sunucular ve 7/24 destek ile. Her türlü ihtiyaca uygun hosting paketlerimizle projelerinizi internetin gücüyle buluşturuyoruz
Herkese merhaba,
Windows Server 2022 Essentials'ı belki daha eski destekleyen bir makine satın almak istiyorum. Mesele şu ki, araştırma yaptıktan sonra standart bir anakartta WS işletim sistemi kurmanın kolay olmadığını öğrendim çünkü etrafta pek fazla sürücü yok. Sürücüleri olan bir CPU kombinasyonuna sahip bir anakart önerebilir misiniz ya da belki Dell veya HP'den bir öneri, ama çok pahalı değil, sadece Windows sunucusuyla çok basit bir ev server'ı oluşturmak istiyorum.
Yardımlarınız...
CA'mız otomatik yenilemeler gönderiyor. Geçmişte bunları yalnızca IIS Yöneticisi'ndeki tam sertifika isteği seçeneğiyle işlerdim. Şimdi Windows Server 2022 çekirdeğimiz olduğuna göre sunucuda IIS yöneticisi yok. Farklı bir sunucudaki IIS yöneticisine uzaktan bağlanabiliyorum ancak Sunucu Sertifikaları simgesi mevcut değil. Otomatik yenilemeyi 'certreq -accept -machine file.crt' ile işlemeye çalışırsam hata veriyor. Muhtemelen karşılık gelen bir istek olmadığı için.
Bu otomatik yenilemeleri...
Merhaba,
Şirketimin geleneksel Active Directory (AD) etki alanını Azure Enterprise Identity'ye (Entra ID) nasıl dönüştüreceğim konusunda tavsiye arıyorum şu anda ağımızda 2012'de çalışan bir AD sunucusu, bir Exchange 2016 sunucusu ve bir Dosya sunucusu bulunmaktadır.
Her şeyi Azure'a taşımayı düşünüyorum. Azure telnet'i kurduk ve AAD aracılığıyla AD sunucumuzla senkronize ettik ve tüm hesaplarımız düzgün bir şekilde senkronize oluyor. Ayrıca bir Exchange 365 lisansımız var ve küçük bir...
Birincil bölümler ve mantıksal sürücüler tarafından kullanılan alanı, bunları aynı diskteki bitişik, bitişik alana küçülterek azaltabilirsiniz. Örneğin, başka bir bölüme ihtiyacınız olduğunu ancak daha fazla diskiniz olmadığını keşfederseniz, yeni tahsis edilmemiş alan oluşturmak için mevcut bölümü birimin sonundan küçültebilirsiniz. Bu alan daha sonra yeni bir bölüm için kullanılabilir. Belirli dosya türleri küçültme işlemini engelleyebilir.
Bir bölümü küçülttüğünüzde, yeni tahsis...
Sevgili techsosyal.com topluluğu Windows Server 2016/2019'da birden fazla Terminal Server veya Uzak Masaüstü oturumunda Chrome, Firefox veya Edge gibi en yaygın güncel tarayıcıları kullanmak mümkün müdür? çünkü başka bir oturuma tıkladığınızda eğer başka bir oturumda zaten açıksa yanıt vermiyor. Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.