KeLebek
Selam, Yüklü işletim sistemim Windows 10 PRO, son birkaç aydan beri Windows'un yüklenmesi ilk bilgisayarı açarken çok uzun zaman almaya başladı. Yaklaşık 8 ila 10 dakika boyunca PC, altta daire çizen noktalarla anakart logosunda kalıyor. Sistem yüklendikten sonra sorunsuz çalışıyordu. Başlangıç Programlarını Devre Dışı Bırakma, Windows Kayıt Defterini Onarma, Microsoft hizmetlerini Devre Dışı Bırakma gibi diğer forumlarda bulunan çeşitli çözümleri bile Yükleme Diski kullanarak yüklemeyi onarmayı denedim.
Orijinal sabit diskimin hatalı olup olmadığını doğrulamak için tüm Diski başka bir Sabit Diske nvme ssd ye klonlamayı denedim, ancak klonlanan sistemin bile yüklenmesi aynı zaman alıyor. Yeni kurulmuş sisteme sahip yeni bir sabit disk takılıysa, sistem sorunsuz çalışır, Bu yüzden orijinal sabit diskimi C sürücüsünde yeniden yükleyemeyeceğim bazı programlar olduğu için diski biçimlendirmek istemiyorum. Bu konuda detaylı bilgisi olan bir arkadaş varsa lütfen yardım etsin.
Orijinal sabit diskimin hatalı olup olmadığını doğrulamak için tüm Diski başka bir Sabit Diske nvme ssd ye klonlamayı denedim, ancak klonlanan sistemin bile yüklenmesi aynı zaman alıyor. Yeni kurulmuş sisteme sahip yeni bir sabit disk takılıysa, sistem sorunsuz çalışır, Bu yüzden orijinal sabit diskimi C sürücüsünde yeniden yükleyemeyeceğim bazı programlar olduğu için diski biçimlendirmek istemiyorum. Bu konuda detaylı bilgisi olan bir arkadaş varsa lütfen yardım etsin.