Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, Windows 11 bilgisayarımı 2 Şubat 2025'e nasıl geri yüklerim? Diyelim ki o tarihi bulamıyorum ne yapmam gerekiyor. Seçili belirli tarihlere mi yüklemeliyim bu geri yükleme olayını kendimiz tarih tarih seçemiyormuyuz.
Arkadaşlar merhaba, Windows 11 bilgisayarımı 2 Şubat 2025'e nasıl geri yüklerim? Diyelim ki o tarihi bulamıyorum ne yapmam gerekiyor. Seçili belirli tarihlere mi yüklemeliyim bu geri yükleme olayını kendimiz tarih tarih seçemiyormuyuz.
Sistem Geri Yükleme Noktası yöntemini kullanarak bir sistem geri yüklemesi gerçekleştirmeyi deneyebiliriz, ancak bu, sisteminiz için uygun bir zamanda geri yükleme noktası oluşturduğunuzu varsayar. Sistem Geri Yükleme'nin verilerinizi veya kişisel dosyalarınızı değil, yalnızca sistem ayarlarını geri yüklediğini unutmamak önemlidir. Ayrıca, sistem geri yükleme noktası oluşturulamadıysa veya oluşturma işlemi sırasında bazı hatalar olduysa, başarılı bir şekilde geri yükleyemeyebilirsiniz.
Bizlere hangi sorunu yaşadığınızı söyleyebilir misiniz? Sistem geri yüklemesi yapmak istediğiniz sorun nedir?
Bir süredir sorunlar yaşıyorum. Windows 11 dizüstü bilgisayarımda çökmeler kendiliğinden kapanmalar yaşıyorum. Ayarları uygulamaları açarken sürekli hata mesajı alıyorum, systemsettings.exe hatası ve bazı aniden kapanan programlar oluyor. Maalesef düzeltemiyorum. Bu sorunu nasıl düzeltilmesi gerekiyor, tüm sistemim sorun yaşıyor.
Dahili Windows 11 Pro 22H2'li yeni bir dizüstü bilgisayar satın aldık ancak disk bölümü yaptığımda toplam 1TB'lık sürücünün yarısını veya daha çoğunu küçültemiyorum. Disk yönetimi, işletim sistemini yeniden kurarken sürücünün yalnızca yarısını veya bir kısmını bölümlendirmeme izin veriyor.
İnternet bağlantım her seferinde yalnızca 5 dakika boyunca stabil. Bilgisayarı yeniden başlatıyorum ve 5 dakika daha alıyorum. DNS önbelleğini temizledim ve İnternet sunucusunu kontrol etmek için talimatları izledim. Yönlendiricide sorun yok. Sorunlar bilgisayarımda olmalı ancak daha sonra ne deneyeceğimi bilmiyorum. Yeniden başlatmak sorunu 5 dakika boyunca çözüyor, bu nedenle belki de yeniden başlatmadan sonra ortaya çıkan bir şeydir. Ne yapılacağına dair herhangi bir fikriniz varsa çok...
Windows 10 bilgisayarım aşağıdaki işlemciye sahiptir Intel(R) Core(TM) i5-6200U CPU @ 2.30GHz, 2.40GHz. Windows 11 için bu işlemci desteği ne zaman eklenecek? Bu, son birkaç yıldır düzgün çalışan üst düzey bir bilgisayardır. Bu bilgisayara Windows 11 yüklemek ister misiniz diye soruyor, ama yüklenmiyor.
Windows 11, Microsoft'un en son işletim sistemi sürümüdür ve kullanıcı arayüzünde yapılan değişikliklerle birlikte yeni duvar kağıtları da sunmaktadır. Bu duvar kağıtları, Windows 11'in genel tasarım dilini yansıtarak modern, şık ve minimalist bir görünüm sunar.
Windows 11 Duvar Kağıtlarının Özellikleri
Windows 11 duvar kağıtları, genellikle yüksek çözünürlüklü ve canlı renklere sahiptir. Bu sayede, masaüstünüzde görsel olarak etkileyici bir deneyim sunarlar. Duvar kağıtları, genellikle...
Windows 11'e geçiş yapmayı düşünüyorsanız, artıları ve eksileri hakkında bilgi sahibi olmanız önemlidir. İşte size Windows 11'in sunduğu yenilikler ve dikkat etmeniz gereken noktalar
Windows 11'in Artıları,
Yeni Tasarım Windows 11, daha modern ve şık bir arayüze sahip. Yenilenen Başlat menüsü, yuvarlatılmış köşeler, yeni simgeler ve animasyonlarla daha estetik bir görünüm sunuyor.
Performans İyileştirmeleri Windows 11, arka planda çalışan uygulamaları daha verimli yöneterek genel sistem...