Yapay Zeka Aboneliği Almayı Düşünüyorum?

sametb

Çalışmam çoğunlukla yazma araştırma ve analiz içeriyor kodlama veya ağır BT görevleri yok, Şu anda ChatGPT ve Gemini ye göz koyuyorum , ancak diğer seçenekleri keşfetmeye açığım. İdeal olarak, çeşitli kullanım durumlarına uyum sağlayabilen ve hatta diğer modellerle entegre olabilen esnek bir araç istiyorum. Yazma araştırma ve daha fazlasında çok yönlülük arayan biri için hangi platformları önerirsiniz? Düşüncelerinizi bana bildirin lütfen!

Çalışmam çoğunlukla yazma araştırma ve analiz içeriyor kodlama veya ağır BT görevleri yok, Şu anda ChatGPT ve Gemini ye göz koyuyorum , ancak diğer seçenekleri keşfetmeye açığım. İdeal olarak, çeşitli kullanım durumlarına uyum sağlayabilen ve hatta diğer modellerle entegre olabilen esnek bir araç istiyorum. Yazma araştırma ve daha fazlasında çok yönlülük arayan biri için hangi platformları önerirsiniz? Düşüncelerinizi bana bildirin lütfen!
Gemini Google Alt yapısı her zaman iyidir.

Alt kısımda paylaştığım konuyu inceler misin site de baya oy kullanan arkadaşlar var Google Gemini ve ChatGPT için anket yapılmış Gemini önde götürüyor anketi.

Aldınız mı abonelik aldıysanız hangisini tercih ettiniz.

Merhaba techsosyal.com ailesi ben Google Gemini aldım gerçekten harika size de tavsiye ederim.

Gemini Google Alt yapısı her zaman iyidir.
Aldım @By_KuŞ abi çok güzel memnunum gemini aldım, şuan deniyorum bende, fiyatları makul o kadar pahalı değil.

Kullandıkça öde (fiyatlar ABD doları cinsindendir)​

Gemini API kullandıkça öde faturalandırma hizmetini kullanarak yapay zeka hizmetinizi güvenle ölçeklendirin. "API anahtarı al"ı tıklayarak Google AI Studio'da faturalandırmayı kolayca ayarlayın.
Hız sınırları

2.000 RPM (dakikada istek)

4 milyon TPM (dakika başına jeton)
128.000 belirteç içeren istemler

Fiyatlandırmayı girin

1 milyon jeton başına 0,075 ABD doları
Çıkış Fiyatlandırması

1 milyon jeton başına 0,30 ABD doları
Bağlam Önbelleğe Alma

1 milyon jeton başına 0,01875 ABD doları
128.000'den uzun istemler

Fiyatlandırmayı girin

1 milyon jeton başına 0,15 ABD doları
Çıkış Fiyatlandırması

1 milyon jeton başına 0,60 ABD doları
Bağlam Önbelleğe Alma

1 milyon jeton başına 0,0375 ABD doları
Bağlam önbelleğe alma (depolama)

Saat başına 1,00 ABD doları / 1 milyon jeton

Ayarlama fiyatı

Ayarlanmış modeller için giriş/çıkış fiyatları aynıdır. Ayarlama hizmeti ücretsizdir.
Google Arama ile temellendirme

1.000 topraklama isteği için 35 ABD doları (günde en fazla 5.000 istek için).
Ürünlerimizi iyileştirmek için kullanılır
https://ai.google.dev/pricing?hl=tr#model-selection

TechSosyal Blog Yazıları