Dizüstü bilgisayar 2 ekranı birden algılamıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan febboi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

febboi

Herkese selam, dizüstü bilgisayarla kullanmak istediğim 2 ekranım var. HDMI kablosuyla bağlamak için bir USB-C yerleştirme istasyonu satın aldım. Bilgisayarda USB-C girişi olmadığı için USB-C dişi - A erkek 2.0 adaptörü aldım. 2 ekranı da algılayamıyorum, hiçbir şey olmuyor. Sanırım adaptörden kaynaklanıyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Herkese selam, dizüstü bilgisayarla kullanmak istediğim 2 ekranım var. HDMI kablosuyla bağlamak için bir USB-C yerleştirme istasyonu satın aldım. Bilgisayarda USB-C girişi olmadığı için USB-C dişi - A erkek 2.0 adaptörü aldım. 2 ekranı da algılayamıyorum, hiçbir şey olmuyor. Sanırım adaptörden kaynaklanıyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba

USB A 2.0 veya 3.0 portları video sinyali üretmez. Yani bu şekilde bağlanan bir docking istasyonuna ekran takmak mümkün değil.

Ekran için yalnızca PC'nin HDMI çıkışı kullanılabilir. USB-C için, PC'de mevcut olduğunda, sistematik olarak da uyumlu değildir.

Tamam, çok güzel, teşekkür ederim.

Docking istasyonu aynı zamanda şarj işlevi de görüyor ancak USB A portu üzerinden de çalışmıyor sanırım.

İki ekranı birbirine bağlayıp üçlü ABC ekranı yapabilen bir HDMI adaptörü var mı?

Çözüm

TechSosyal Blog Yazıları