Dizüstü bilgisayarım hata mesajı veriyor

denizk

Merhaba, Windows 8 kullandığımdan oldukça eminim, artık doğrulayamıyorum ancak başlat çubuğu olmayan Windows sürümü bu :D

Artık önyükleme yapmıyor aşağıdaki mesajla mavi ekran alıyorum

önyükleme yapılandırma veri dosyasında bazı gerekli bilgiler eksik
Dosya: \bcd
Hata kodu: 0xc0000034
Kurulum medyanızdaki kurtarma modunu kullanmanız gerekiyor,

sabit disk ölüyor olabilir mi? Intel Core i3'lü
Asus dizüstü bilgisayar yani herhangi bir yükleme format için iso medyam yok bunu nasıl düzeltebilirim? Bu dizüstü bilgisayarı tekrar çalıştırmam çok önemli, bir şekilde bir önyükleme USB'si oluşturabilir miyim? Lütfen tavsiye verin! Yardımınız için teşekkür ederim
1735073535819.webp

Merhaba, Windows 8 kullandığımdan oldukça eminim, artık doğrulayamıyorum ancak başlat çubuğu olmayan Windows sürümü bu :D

Artık önyükleme yapmıyor aşağıdaki mesajla mavi ekran alıyorum

önyükleme yapılandırma veri dosyasında bazı gerekli bilgiler eksik
Dosya: \bcd
Hata kodu: 0xc0000034
Kurulum medyanızdaki kurtarma modunu kullanmanız gerekiyor,

sabit disk ölüyor olabilir mi? Intel Core i3'lü
Asus dizüstü bilgisayar yani herhangi bir yükleme format için iso medyam yok bunu nasıl düzeltebilirim? Bu dizüstü bilgisayarı tekrar çalıştırmam çok önemli, bir şekilde bir önyükleme USB'si oluşturabilir miyim? Lütfen tavsiye verin! Yardımınız için teşekkür ederim
Ekli dosyayı görüntüle 180
Önyükleme dosyaları eksik veya bozuk. Bu, arızalı veya arızalanmış bir HDD'den kaynaklanıyor olabilir.
Ayrıca, başka bir bilgisayardan bir USB Flash disk varsa, Windows 10 ISO Görüntüsünü indirebilir ve aynı sayfadaki Medya Oluşturma Aracı ile bir USB Flash Diskinize Yazabilirsiniz .
Ardından, Sorunlu Dizüstü Bilgisayara yerleştirin ve önyükleme yapın.
Burada, Dilinizi seçin ve sonraki pencerede Bilgisayarınızı Onarın'a tıklayın.
Sorun Giderme
menüsünü açacaktır.
Gelişmiş'e tıklayın.
Burada, Başlangıç Onarımı ile başlayabilirsiniz
Ayrıca, sürücünün sağlığını kontrol etmek için Diski Kontrol Et'i çalıştırabileceğiniz veya önyükleme dosyalarını düzeltmek için komutlar yazabileceğiniz Komut İstemi'ne de erişebilirsiniz .

TechSosyal Blog Yazıları

Trend Konular