Dükkan açmayı planlıyorum kâr olmadan ticaret yapmayı düşünüyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aysama66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

aysama66

Misafir
Arkadaşlar iyi forumlar diliyorum herkese,

Dükkan açmayı planlıyorum dükkan için istediğim şey sadece insanlar orijinal ve en kaliteli ürünleri kullanmasını sağlamak yapmak istenen olay aslında dükkan içerisinde çanta, saat, parfüm, ayakkabı vb. ürünleri satmayı hedefliyorum. Dükkana yaklaşık 2 milyon dolar ile 1 milyar dolar arası ürün satmayı planlıyorum. Nasıl olur sizce olur mu? kâr olmadan kaliteli satışlar ile marka yaratabilir miyim?

Techsosyal.com üyelerinin bilgilendirmesi dileği ile şimdiden çok teşekkür ederim.

Kâr olmadan icraatı nasıl devam ettirebilirsin ki hocam çok paran varsa fakire fukaraya yardım et hayır derneği kur onla uğraş (y)

Dükkan açmayı planlıyorum dükkan için istediğim şey sadece insanlar orijinal ve en kaliteli ürünleri kullanmasını sağlamak yapmak istenen olay aslında dükkan içerisinde çanta, saat, parfüm, ayakkabı vb. ürünleri satmayı hedefliyorum. Dükkana yaklaşık 2 milyon dolar ile 1 milyar dolar arası ürün satmayı planlıyorum. Nasıl olur sizce olur mu? kâr olmadan kaliteli satışlar ile marka yaratabilir miyim?

Techsosyal.com üyelerinin bilgilendirmesi dileği ile şimdiden çok teşekkür ederim.
Ticaret çok farklı paşam hele ki bu devirde kolpa çok dikkat etmeni tavsiye ederim öncelikle, böyle bir işe girişim yapacaksan ekibinin çok iyi olması gerekiyor.

Tüm olay katile ve ekip Kalite iyi ise ekip profesyonel ise korkma yap ticareti derim.

Ekip önemli diğer arkadaşlar ile hem fikirim, kalite ve güvenilirlik bilinirlik bakımından etkili olmalısınız.

TechSosyal Blog Yazıları