Forum web sitesini nasıl oluşturabilirim?

tmhmdy

Herkese merhaba. Benim adım Mahmut, HTML, CSS ve JavaScript kullanarak web sitelerinin nasıl oluşturulacağını öğrenmeye çalışan yeni bir web geliştiricisiyim. İlk forumumu oluşturmaya çalışıyorum. Forumun yeni insanlarla tanışabileceğiniz, sohbet edebileceğiniz, karışabileceğiniz ve onlarla takılabileceğiniz bir yer olmasını istiyorum. İnternetteki birçok web sitesi ve uygulama ödeme karşılığı hazır sistemlerini veriyor, ancak web sitemi herkes için ücretsiz hale getirmeyi planlıyorum. Nereden başlamalıyım? Yapacak çok işim var.

Herkese merhaba. Benim adım Mahmut, HTML, CSS ve JavaScript kullanarak web sitelerinin nasıl oluşturulacağını öğrenmeye çalışan yeni bir web geliştiricisiyim. İlk forumumu oluşturmaya çalışıyorum. Forumun yeni insanlarla tanışabileceğiniz, sohbet edebileceğiniz, karışabileceğiniz ve onlarla takılabileceğiniz bir yer olmasını istiyorum. İnternetteki birçok web sitesi ve uygulama ödeme karşılığı hazır sistemlerini veriyor, ancak web sitemi herkes için ücretsiz hale getirmeyi planlıyorum. Nereden başlamalıyım? Yapacak çok işim var.
Dürüst olmak gerekirse sadece PHP Bb veya başka bir ücretsiz forum yazılımı yükleyin ve oradan gidin. Bir arka uç dili ve veritabanı bilmeden bir forum oluşturamazsınız. Herhangi bir nedenle kendi dilinizi oluşturmak istiyorsanız, bir arka uç dili seçin ve öğrenmeye başlayın.

@tmhmdy uğraşırım yaparım kendime ait yazılım olur diyorsan uğraşmalısın, fakat hali hazırda o kadar çok ücretsiz yazılım var ki script şeklinde indirip kendine göre düzenleyebilirsin.

@tmhmdy uğraşırım yaparım kendime ait yazılım olur diyorsan uğraşmalısın, fakat hali hazırda o kadar çok ücretsiz yazılım var ki script şeklinde indirip kendine göre düzenleyebilirsin.
@By_KuŞ un dediği gibi uğraşırım yaparım 3-5 ayımı harcarım diyorsan yap üstat boş bol zamanın varsa neden olmasın ki?

Ücretsiz çok forum modülü var hocam istersen bir kaç link paylaşabilirim.

Bu tür projeler uzun zaman alır diye okumuştum, ama tek güzel yanı sistemi senin kodlaman ve gerektiği zaman istediğin tarz eklemeler yapabilmen olur, uzun sürer mi? elbette çok zamanını alır uğraşırsın ki? uğraşmadan bir şey olmuyor.

TechSosyal Blog Yazıları