Günlük kullanım için gerekli olan hangi programları yüklemeliyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hacerak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hacerak

Herkese merhaba, sizden tavsiye almak istiyorum.

Mesele şu ki, yeni bir dizüstü bilgisayarım var ve günlük kullanım için gerekli olan hangi programları yüklemem gerektiğini bilmiyorum.

Diyelim ki üniversite için kullanacağım, esas olan Office ve PDF performansı artırma, üniversiteden en iyi şekilde yararlanma veya gizliliği koruma konusundaki diğer önerilerinizin hepsi memnuniyetle karşılanır.

Şunları yükledim:
  • Firefox
  • Winrar
  • Sumatra PDF
  • Office 2019 (Libre Office'ten ayrılmak zorunda kaldım)
  • Spotify
Çok teşekkür ederim.

Çözüm
Çalışmak için bir dizüstü bilgisayarda olmazsa olmaz bittorrent xD Üniversite e-postanızla birlikte ücretsiz Office'e sahip olabilirsiniz, şu anki olanı gayet iyi çalışıyor. PDF okuyucu olarak, çok hafif olan Sumatra PDF'niz var. Acrobat Pro, binlerce işlevini kullanmadığınız sürece can sıkıcıdır. Hatta bunları açmak için Firefox veya Chrome bile kullanabilirsiniz ve tam olarak aynıdır.

Bazı bulut dosya istemcilerinde OneDrive doğrudan işletim sistemine entegre edilmiştir.
ImageGlass görüntüleri için (Windows'la birlikte gelenlerden çok daha hızlı açılırlar). Unutmamanız için yapılacaklar listesi oluşturmak üzere Microsoft ToDo. Tarayıcı için uBlock ve Bitwarden uzantıları
Çalışmak için bir dizüstü bilgisayarda olmazsa olmaz bittorrent xD Üniversite e-postanızla birlikte ücretsiz Office'e sahip olabilirsiniz, şu anki olanı gayet iyi çalışıyor. PDF okuyucu olarak, çok hafif olan Sumatra PDF'niz var. Acrobat Pro, binlerce işlevini kullanmadığınız sürece can sıkıcıdır. Hatta bunları açmak için Firefox veya Chrome bile kullanabilirsiniz ve tam olarak aynıdır.

Bazı bulut dosya istemcilerinde OneDrive doğrudan işletim sistemine entegre edilmiştir.
ImageGlass görüntüleri için (Windows'la birlikte gelenlerden çok daha hızlı açılırlar). Unutmamanız için yapılacaklar listesi oluşturmak üzere Microsoft ToDo. Tarayıcı için uBlock ve Bitwarden uzantıları

Çözüm

TechSosyal Blog Yazıları