Hangi forum imza reklamı daha etkilidir?

hulusi

Forum imzaları, herhangi bir toplulukta etkileşimde bulunurken ve gönderi paylaşırken bir forumu tanıtmanın en iyi ücretsiz yollarından biridir. Forum imzalarının doğasına gelince, bunlar metin veya afiş biçiminde gelir. Sizce hangisi iyi sonuçlar getirmede daha etkilidir? Metin mi yoksa afiş forum imzası reklamı mı?

Forum imzaları, herhangi bir toplulukta etkileşimde bulunurken ve gönderi paylaşırken bir forumu tanıtmanın en iyi ücretsiz yollarından biridir. Forum imzalarının doğasına gelince, bunlar metin veya afiş biçiminde gelir. Sizce hangisi iyi sonuçlar getirmede daha etkilidir? Metin mi yoksa afiş forum imzası reklamı mı?
İmza bağlantılarında grafik kullanmanın, tanıttığınız şeyin görünürlüğünü artırabileceğini ve sitenizin daha fazla kişi tarafından görülmesini sağlayabileceğini düşünüyorum, ancak bazı forumlar, imzalarda görsellere her zaman izin vermiyor veya bir abonelik satın almadığınız sürece izin vermiyor. Bu durumda, metin bağlantıları tek seçenek oluyor, reklam ve geri bağlantılar söz konusu olduğunda yine de iyi çalışıyor.

Grafiklerin forumları sık ziyaret eden kişilere daha çekici geldiğini düşünüyorum. Banner'ımın nasıl görünmesini istediğime henüz karar vermedim, yoksa zaten bir tane olurdu.

TechSosyal Blog Yazıları