Hata: "Aygıt belirtilen yola veya dosyaya erişemiyor."

WaLek

Merhaba arkadaşlar, bu hatayı alıyorum, temel olarak e-postalarımdan kaynaklanıyor. .jpeg ekini açmaya çalıştığımda başlıkta ki şekildeki hatayı veriyor.

Bununla birlikte, bunun bir e-posta sorunu olduğunu düşünmüyorum, Windows'ta izin düzeyinde bir şeylerin "eksik" olduğunu düşünüyorum, açıkçası sahiplik ve yönetici hesaplarıyla çalışıyorum, çünkü diğer uygulamalarda da başka sorunlar yaşıyorum. Örneğin bir uygulamayı bir profile bağlayamıyorum çünkü aynı hatayı veriyor.

Merhaba arkadaşlar, bu hatayı alıyorum, temel olarak e-postalarımdan kaynaklanıyor. .jpeg ekini açmaya çalıştığımda başlıkta ki şekildeki hatayı veriyor.

Bununla birlikte, bunun bir e-posta sorunu olduğunu düşünmüyorum, Windows'ta izin düzeyinde bir şeylerin "eksik" olduğunu düşünüyorum, açıkçası sahiplik ve yönetici hesaplarıyla çalışıyorum, çünkü diğer uygulamalarda da başka sorunlar yaşıyorum. Örneğin bir uygulamayı bir profile bağlayamıyorum çünkü aynı hatayı veriyor.
Merhaba @WaLek, dürüst olmak gerekirse benim için çok açıklayıcı değil, bu yüzden genel olarak konuşacağım böyle bir mesaj genellikle izin sorunları, hasarlı veya kilitli dosyalar veya erişilemeyen yollar gibi bir şeye atıfta bulunur. Yani dosyanın veya klasörün izinlerini, hatta klasöre giden yolu kontrol edebileceğinizi söyleyebilirim, bloğun Windows tarafından mı oluşturulduğunu yoksa Windows'un bunu yanlış mı yorumladığını kontrol edebilirsiniz, örneğin, dosya başka bir bilgisayardan geliyor olabilir ve çalışmasına izin vermiyor olabilir. Birçok öneri var, doğru olanı vermek kolay değil, örneğin hata kodunu kontrol edin ve eğer anlıyorsanız neden kaynaklandığını, bazı durumlarda antivirüsü devre dışı bırakmak, eğer bu görünmüyorsa size bir fikir verebilir. Dediğim gibi bunun birçok nedeni olabilir, eğer bunlardan birkaçını deneyip en azından ortadan kaldırdıktan sonra bana bildirin.

TechSosyal Blog Yazıları