Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba iyi günler, HopePod Mini'yi MBP'me (17 inç, 2010 ortası, macOS Catlina v.10.15.7) nasıl bağlayabilirim? MBP'mden HopePod Mini'ye her türlü müziği YouTube, Safari, FaceTime çalmak için Airplay'i kullanabilir miyim?
İlk iOS 19 beta sürümüne henüz iki aydan fazla zaman varken, yaklaşan yazılım güncellemesi hakkında şimdiden birçok söylenti var.
Aşağıda, şu ana kadar çıkan iOS 19 söylentilerini özetliyoruz.
visionOS Benzeri Tasarım
Ocak ayında, YouTube kanalı Front Page Tech, iddiaya göre iOS 19 için planlanan yeniden tasarlanmış bir Kamera uygulamasını ortaya çıkardı.
Front Page Tech sunucusu Jon Prosser'a göre, Kamera uygulaması daha büyük bir vizörle birlikte daha şeffaf menülere ve düğmelere...
Apple tedarik zinciri analisti Ming-Chi Kuo, bugün iPhone 18 modellerindeki A20 çipinin TSMC'nin 2 nm süreciyle üretileceğini yineledi.
Kuo, TSMC'nin 2nm yongalarının deneme üretiminin artık %60-70 aralığının çok üzerinde verime ulaştığını söyledi. Verim, esasen büyük, dairesel bir yonga diski olan silikon yonga başına elde edilebilen işlevsel yongaların yüzdesini ifade eder. Kuo, A20 yongasının yaklaşık altı ay önce 2nm olacağını söylemişti ve başka bir analist Jeff Pu da bu haftanın...
Merhaba arkadaşlar, bu konu hakkında konuşmaya değer bir şey bence, yapay zekanın günümüzde yaptığı şeyler nedeniyle insanların makinelere çok bağımlı hale geldiği ve bunun da insanları çoğu zaman tembelleştirdiği tartışılıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yakın zamanda eski iPhone 7'mi pilini değiştirmek için açtım, her şey yolunda gitti, sadece şimdi dokunmatik ekran artık çalışmıyor, çeşitli konektörleri kontrol etmek için önce telefonu kapatmak istedim, ancak dokunmatik çalışmadığı için pili çıkarmak zorunda kalıyorum ve çok az deneyimim olduğu için merak ettim, telefon açıkken pili çıkarırsam bir şeye zarar verme riskim var mı? Teşekkür ederim.
iOS 18.4'te beklendiği gibi yeni Siri Apple Intelligence özellikleri elde edemiyoruz, ancak yaklaşan güncellemede yükseltmeye değer birkaç yeni ekleme var. Bekleyebileceğiniz en iyi beş özelliği bir araya getirdik ve beta sürümünü çalıştırmıyorsanız, bunlara Nisan ayı başında erişebileceğinizi umabilirsiniz.
Öncelikli Bildirimler
Apple Intelligence'ı destekleyen bir iPhone veya iPad'iniz varsa, iOS 18.4, Apple'ın Haziran 2024 WWDC etkinliğinde Apple Intelligence'ı tanıtırken duyurduğu...
Geçtiğimiz Ocak ayında, Apple Destek ekibine danıştım ve bir tanılama testi yaptılar. Bana iPad'imin pil ömrünün %77 olduğunu söylediler. O sırada pili değiştirebileceğimi düşünüyordum. Ancak, beni engellediler ve değiştirmedim. Bu Ağustos ayında, onlara tekrar danıştım. Şaşırtıcı ve beklenmedik bir şekilde, pil ömrü %88'e çıktı. Bu gerçekleşemezdi. Pil geri dönüşüm süresi 990 ve pil ömrü %80'in üzerinde olduğu için pili değiştirmeyi reddediyorlar. Bunun komplo teorisi gibi geldiğini...
Merhaba iyi günler, HopePod Mini'yi MBP'me (17 inç, 2010 ortası, macOS Catlina v.10.15.7) nasıl bağlayabilirim? MBP'mden HopePod Mini'ye her türlü müziği YouTube, Safari, FaceTime çalmak için Airplay'i kullanabilir miyim?