Kırık telefondan veri kurtarma samsung a70

grosalin

Herkese selam. Bir sorun çıktı, Samsung A70 aldım. Soru şu: Marka ne kadar pahalıysa, neden o kadar az güvenilirdir?

Aslında olan şuydu, yağmura yakalandım, telefon cebimdeydi ve bir şekilde içine nem girdi (bu arada, Lenovo/Xiaomi, Mizu ve benzeri Çin telefonlarım vardı ve hiçbiri bozulmadı, hatta suya bile düşürdüm, şimdi bir Realmi 8 ile kullanıyorum ve ben de yağmura yakalandım, lanet olası Amulet ekranının yanması dışında hiçbir şey olmadı, ayrıca Samsung'dan olduğunu da anladım, eve geldiğimde hala çalışıyordu, ama sonra gözlerimin önünde ekran kararmaya başladı ve görüntü kayboldu. Kısacası telefon tam bir çöp ve geri yüklemek istemiyorum, ancak içinde kayıtlı olan fotoğraflara ve kişilere acıyorum ve burada soru ortaya çıkıyor, ondan nasıl bilgi alabilirim?

Farklı programlar denedim. Wondershare MobileGo açıklamalara göre iyi bir program gibi görünüyor, ancak sorun şu? USB hata ayıklama etkin değil. FoneLab Android Data Recovery'yi denedim, ne yapılacağına ve nasıl yapılacağına dair anlatım ve programlara para ödedim ama hiçbir şey olmadı. 4pda'daki program üzerinden USB hata ayıklamayı etkinleştirmeyi denedim, buldum ama hiçbir şey işe yaramadı. Aslında soru, ekran çalışmadığında ve USB hata ayıklama etkinleştirilmediğinde bu durumu çözmeyi başaran oldu mu, kırık telefonumdan bilgi nasıl alınır?
İlginize teşekkür ederim.

TechSosyal Blog Yazıları