Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Klavye alıcam biraz uzun süre idare edicek sizce hangisini tercih edeyim başka önerileriniz de varsa yazabilirsiniz.
Aula f75 Rampage enigma 75
Redragon k617 fizzHavit gemonate kb884l
Gamepower eva 5Redragon k617 fizz Gamepower eva 7
Herkese selam. Kablosuz klavyedeki pili kapatmak istiyorum ama bunun bir kablo aracılığıyla olmadan çalışıp çalışmayacağını ve bu pillerin klavyede voltaj dengeleyici olup olmadığını herhangi bir sonuç doğurup doğurmayacağı açısından merak ediyorum. Klavye Ajazz ak820pro, pil kablo ile bağlı, karta lehimlenmemiş.
Eğer ilgilenen varsa pili çıkartmak istiyorum çünkü bir sorun oluştu bilgisayarı kapattıktan sonra ses kartına nedense klavyeden güç geliyormuş gibi, yani klavyeyi kablodan...
Klavye alıcam biraz uzun süre idare edicek sizce hangisini tercih edeyim başka önerileriniz de varsa yazabilirsiniz.
Aula f75 Rampage enigma 75
Redragon k617 fizzHavit gemonate kb884l
Gamepower eva 5Redragon k617 fizz Gamepower eva 7
On yıl önce Microsoft, MS-DOS 1.25 ve 2.0'ın kaynağını Bilgisayar Tarihi Müzesi'ne yayınladı ve daha sonra bunları referans amaçlı olarak yeniden yayınladı. Bu kod tarihte önemli bir yere sahiptir ve yaklaşık 45 yıl önce tamamen 8086 assembly koduyla yazılmış bir işletim sisteminin büyüleyici bir okumasıdır.
Bugün, IBM ile ortaklık ve açık inovasyon ruhuyla, MIT lisansı altında MS-DOS 4.00'ın kaynak kodunu yayınlıyoruz. Microsoft'un kodun bazı kısımları için IBM ile ortaklık kurması ancak...
Bunu Donanım forumunda yayınladım çünkü bana göre sorun klavyemde. Bir şeyi kalınlaştırmak istediğimde, artık Ctrl tuşuna ve B tuşuna aynı anda basmanın tuş vuruşlarıyla yapamıyorum. Bunun neden işe yaramadığını bilmiyorum. Diğer tüm tuş vuruşları çalışır durumda, örneğin bir şeyi kaydetmek için Ctrl+S, bir şeyin hizalamasını düzeltmek için Ctrl+J vb.
Bunun neden olmuş olabileceğine ve nasıl çözebileceğime dair bir açıklaması olan var mı?
Yardım etmek için hangi bilgilere ihtiyacınız...
Herkese merhaba, HP dizüstü bilgisayarıma yeni bir Windows 10 işletim sistemi yükledim. Etkinleştirdim. Pro sürümünde güncellemeleri çalıştırdım.
Masaüstü ekranında ve başka yerlerde sürekli bir kum saati titremesi var. Ayrıca masaüstünde CMD simgesine sağ tıkladığımda kum saatinin yan menü açılmadan önce 6 veya daha fazla saniye kaldığını fark ettim. Aynı şekilde .txt veya .reg dosyası gibi bir dosyaya tıkladığınızda da bir menü göstermesi biraz zaman alıyor. Dizüstü bilgisayarımda, aynı...
Yeni bir monitör aldım başlangıçta 1440p 165hz monitörüm vardı ve yakın zamanda 1080p 240hz monitör aldım. Yeni monitörü almadan önce oldukça iyi bir performans alıyordum. Sistemimde 12700k ve 3080 10GB var. Cod ve Fortnite'ta yaklaşık 250-275 fps alıyordum. Ancak yeni monitörü taktığımda ve her iki monitörü de aynı oyunlarda kullanmaya başladığımda şimdi sadece 180-220 fps alıyorum. 1080p monitörü eklemeden önce işlemcim %50-60 kullanım oranına ulaşıyor ve grafik kartım sadece %45-55...
Bilgisayar artık başlamıyor
Herkese merhaba, Bilgisayarımın aniden kapanması ve bir daha başlatamama sorunum var, ne fan çalışıyor, ne ses geliyor vs. hiçbir şey yok.
Atılan adımlar:
Bu yüzden bileşenleri tek tek çıkardım ve PSU'yu GPU'ya bağlamadığımda önyükleme yapabildiğini fark ettim. Ancak bunun GPU, PSU veya anakartla ilgili bir sorun olup olmadığını nasıl ayırt edeceğimden emin değilim. Ne yazık ki ek test için başka bir PSU, GPU veya anakartım yok.
Bilgisayar Özellikleri...