Looka'yı kullanıyor musunuz?

kurak_murat

İşletmeniz için logolar oluşturmak ve bir marka inşa etmek için birçok araç bulabilirsiniz. Ben çoğunlukla Canva kullanıyorum çünkü Canva Pro hesabım var. Ancak yakın zamanda Looka.com'u buldum. Logolar oluşturmak ve marka kimliği inşa etmek için yapay zeka destekli bir araç gibi görünüyor. En iyi yanı ise ücretsiz olması. Bu yapay zeka aracını sosyal medya şablonları ve kartvizitler tasarlamak için de kullanabilirsiniz.

Canva kullanan biriyim ve Canva'nın hem ücretsiz hem de profesyonel tarafını kullandım ve bu, grafikler ve hatta videolar söz konusu olduğunda ihtiyaçlarım için her zaman yeterli oldu.

Looka duymadığım bir şey ama bu konuyu okuduktan sonra merak ettim ve Looka'ya bakacağım.

Corel Draw'un dışında Canva, işim ve diğer insanların işleri için logolar ve el ilanları oluşturmak için kullandığım bir platformdu.

Looka.com hakkında bir bilgim yok ama bakacağım, her zaman yeni şeyler denemeyi severim.

Look.com'un şuan tek avantajı ücretsiz hizmet veriyor olması bende ilk defa duyuyorum hemen üye olup incelemem gerek. :D

Looka'yı bende ilk kez duyuyorum, üye olup incelemem gerek nasıl acaba bir bakalım özellikler fazla ise neden kullanılmasın birde ücretsizmiş.

TechSosyal Blog Yazıları