Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son birkaç haftadır bu beni çileden çıkarıyor. İnternette bazı yardımlar buldum fakat, belli bir dosyalara gitmem isteniyor ve o o dosyalar Windows 11 bilgisayarımda yok veya bulamıyorum. Bunun için gerçekten işe yarayan bir olay var mı?
Son birkaç haftadır bu beni çileden çıkarıyor. İnternette bazı yardımlar buldum fakat, belli bir dosyalara gitmem isteniyor ve o o dosyalar Windows 11 bilgisayarımda yok veya bulamıyorum. Bunun için gerçekten işe yarayan bir olay var mı?
NOT: Tüm bildirimleri engellemek yerine, bildirimleri görüntülemesine izin verdiğiniz web sitelerinin bir listesini görüyorsanız, web sitelerinden bildirimleri kaldırmak en iyisidir.
Ücretsiz Anti-Virüs Yazılım Programları 2025 Listesi;
Virüsler ve fidye yazılımları için en iyi kötü amaçlı yazılım temizleme programları;
En iyi kötü amaçlı yazılım temizleme aracı, cihazınızı yuva edinen sinir bozucu virüslerden ve kötü amaçlı dosyalardan kurtulmanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
Muhtemelen bir virüsü kaldırmak gib kötü bir deneyim yaşadınız veya şu anda bu deneyimi yaşıyorsunuz, bu yüzden güvenlik için tüm en iyi premium ve ücretsiz virüs temizleme araçlarını tek...
Kötü Amaçlı Yazılım Harici Diskten Kaldırıldı Ancak Dosyalarımı Göremiyorum Diyorsanız.
Virüs bulaşmış bir cihaza harici bir depolama birimi örneğin Harici Sabit Disk, USB Sürücü takıyorsunuz ve cihaza kötü amaçlı yazılım (Virüs, Solucan, Truva Atı,...) bulaştı. Ardından Kötü Amaçlı Yazılımdan Koruma ürünüyle (ör. Windows Güvenliği, Microsoft Defender,...) tarayın ve kötü amaçlı yazılımı kaldırın. Ancak, USB sürücünüze gittiğinizde, kötü amaçlı yazılımın kaldırıldığı bile dosyalarınız...
Piyasada çok sayıda Güvenlik paketi varken, hangisi en güvenilir ve güvenilir olarak kabul edilir?
İnsanlar Kaspersky veya Norton, Avast vb. vb. der. sizin için hangisi
Saygılarımla
Windows 10 Malwarebytes diyor ki hiçbir tehdidim yok. Windows savunucusu, Truva atı olan tehditlerin bulunduğunu söylüyor. Kurtulmanın bir yolu var mı?
Teşekkürler
SparkCat kötü amaçlı yazılımı mobil kullanıcıların kripto cüzdan anahtarlarını hedef alıyor dikkatli olun.
Modern mobil cihazlarda ekran görüntüsü almak inanılmaz derecede kolaydır. Ancak deneyimsiz kullanıcılar genellikle hassas veriler içeren görüntüleri kaydetmenin potansiyel güvenlik risklerini göz ardı eder. Bu dikkatsizlik, siber suçluların operasyonel güvenlikteki bu tür açıkları istismar etmeye her zaman hazır olması nedeniyle finansal kayıplara yol açabilir.
Kaspersky...
P 245 G9 dizüstü bilgisayarım birdenbire yavaşladı. Uygulamaları ve oyunları yüklerken gerçekten yavaş ve genel olarak tepkisiz. Malwarebytes kullandım ve herhangi bir virüs belirtisi göstermiyor. CPU kullanımı boşta %3-10 civarında ve sıcaklıklar 35-40c.
Msconfig'e baktığımda bilinmeyen bir yayıncıdan FeelgoodbronteKH adında bir şey çalışıyor ve görev yöneticisinde Advancedcoolis adında bir şey çalışıyor.