Minecraft destek bilgileri

M

MineC

Misafir

Minecraft deneyimi, farklı senaryolar için destek sağlayan farklı ekiplerle birden çok platformda çeşitli oyunları ve hizmetleri kapsar. Bu gönderi, karşılaştığınız soruna bağlı olarak deste almak için iletişime geçmeleri gerektiğinde müşterilerimize biraz netlik sağlamayı amaçlamaktadır. Umudum, önceden net olmadığımız için yönlendirilmek yerine doğru desteği hızlı bir şekilde almanızı sağlamaktır.​

Bu bilgiler aşağıdaki ürünler için geçerlidir:
  • Minecraft'ın ana kaya sürümleri, genellikle iOS için Minecraft vb. gibi başlıkta platform adına sahiptir.
  • Minecraft Java Sürümü
  • Minecraft Zindanları
  • Minecraft Efsaneleri
Ayrıca Minecraft oyunlarıyla ilgili bir hizmet olan Minecraft Realms'i de kapsar.
Endişe Destek için nereye gitmeli?Örnek Özel durum
Satın alamama, giriş yapamama, e-posta adresinizin değişmesi veya hesabınızın bir şekilde ele geçirilmesi gibi hesapla ilgili sorunlarHesabınızı yönetirken platform desteği (Playstation, Nintendo vb.) Burada, Topluluk'ta, satın alma işlemleri ve hesaplarla ilgili bazı Microsoft sorunlarında yardımcı olabiliriz. Minecraft için Microsoft hesabıyla ilgili diğer sorunların çoğu burada ele alınabilir.Normalde Minecraft oynamak için kullandığım hesaba giriş yapamıyorum.Minecraft Java oyun içi ad değişiklikleri bu SSS'de ayrıntılı olarak ele alınmıştır.
(İngilizce bağlantı)
Oyun yüklendikten sonra Teknik Destek.Minecraft Desteği (İngilizce bağlantı)Oyunum sürekli çöküyor.Nasıl yapılır kılavuzlarının Minecraft Desteği'nde belirli bir yeri vardır. (İngilizce bağlantı)
Realms hesap desteğiHesabınızı yönetirken platform desteği (Playstation, Nintendo vb.) Burada, Topluluk'ta, satın alma işlemleri ve hesaplarla ilgili bazı Microsoft sorunlarında yardımcı olabiliriz. Minecraft için Microsoft hesabıyla ilgili diğer sorunların çoğu burada ele alınabilir.Aboneliğim doğru değil.

Realms teknik desteğiRealms için Minecraft Desteği (İngilizce bağlantı)Arkadaşlarım Realm'ıma katılamıyor

Satın alma işlemleri veya abonelik sorunları gibi market desteği.Hesabınızı yönetirken platform desteği (Playstation, Nintendo vb.) Burada, Topluluk'ta, satın alma işlemleri ve hesaplarla ilgili bazı Microsoft sorunlarında yardımcı olabiliriz. Minecraft için Microsoft hesabıyla ilgili diğer sorunların çoğu burada ele alınabilir.Bu DLC için benden fazla ücret alındı.

Yüklü içerik için market desteğiMinecraft Genel Faturalandırma Desteği (İngilizce bağlantı)Bu paketi satın aldım ancak oyunumu yüklediğimde görmüyorum.

IadesiHesabınızı yönetirken platform desteği (Playstation, Nintendo vb.) Burada, Toplulukta, geri ödemeyle ilgili konularda yardımcı olamayız. Xbox için buraya gidin. Windows Mağazası için buraya gidin, ancak Windows Mağazası'ndan yapılan çoğu satın alma işleminin iade edilemez olduğunu unutmayın.Yanlış sürümü satın aldım.
Oyunu beğenmedim ve para iadesi istiyorum.
Mojang'ın hiçbir platformda geri ödeme politikası belirlemediğini lütfen unutmayın. Politikalar, yerel yasa ve yönetmeliklere ve platform sahibi tarafından belirlenen politikalara göre değişiklik gösterir.
Satın almalarla ilgili satış öncesi destekHesabınızı yönetirken platform desteği (Playstation, Nintendo vb.) Burada, Topluluk'ta, satın alma işlemleri ve hesaplarla ilgili bazı Microsoft sorunlarında yardımcı olabiliriz. Minecraft için Microsoft hesabıyla ilgili diğer sorunların çoğu burada ele alınabilir.Bu harika oyunu nasıl satın alabilirim?

Ürün bilgileriyle ilgili satış öncesi destekMinecraft Desteği (İngilizce bağlantı)Bu ne zaman yayınlanacak?

Minecraft Java Sürümü için GDPR veri silme talepleriGDPR için Minecraft Desteği (İngilizce bağlantı)Tüm verilerimi silmenizi nasıl talep ederim?

Minecraft Realms'e özel ek bilgiler:
Aşağıdaki senaryolar için Minecraft Desteği'ne ulaşın: (İngilizce bağlantı)
  • "Realm'im için ödeme yaptım ama hala süresi dolmuş gibi görünüyor."
  • "Aboneliğimi uzatmak için 5x5 kod kullandım, ancak işe yaramadı ve kodum kullanıldı diyor."
  • "Arkadaşlarım benim Diyarıma katılamıyor" (aynı platform ve çapraz oyun).
  • "Minecraft Realms'te bir kesinti var mı/çalışmıyor mu?"
  • "Realm'ımın bir yedeğini oluşturmak istiyorum."
  • "Realm'ıma nasıl yedek bir dünya yüklerim?"
  • "Minecraft.net/Minecraft Marketplace üzerinden satın aldığım bir Realms aboneliğini iptal etmek istiyorum."
  • "Realms Plus aboneliğimle Marketplace paketlerime erişemiyorum."
  • GDPR/Veri Silme talepleri
  • Önceden yayınlanmış özellikleri içeren herhangi bir durum.

Aşağıdaki senaryolarla ilgili yardım almak için oynadığınız platformun (Xbox, PlayStation, Nintendo) desteğine ulaşın:
  • Xbox Game Pass Core, PlayStation Plus ve Nintendo Switch Online abonelikleriyle ilgili sorunlar gibi platformun vitrinini ilgilendiren herhangi bir durum.
  • "Bir platformun vitrini üzerinden satın aldığım Realms aboneliğim için benden fazla ücret alındı."
  • Tekrar eden bir sorunsa lütfen Minecraft Desteği'ni bilgilendirin
  • "Minecraft'ta Xbox/PlayStation/Nintendo hesabıma giriş yapamıyorum."

TechSosyal Blog Yazıları

Trend Konular