Ozone Tactical Kablosuz Klavye Sorunu

hakansancak

Merhaba, Ozone Tactical klavyeyi kullanıyorum. Eğer bakarsanız, bu klavyenin Bluetooth üzerinden çalışabildiğini ve 5 farklı cihaza kadar depolama yapabildiğini göreceksiniz. Şu anda, onu yalnızca bilgisayarımda ve iş bilgisayarımda kullanıyorum. Bilgisayarımda Windows/Linux bölümü var, dolayısıyla bunları 2 farklı cihaz olarak değerlendirmeliyim.

Sorun şu ki Windows birkaç haftadır tamamen hatalı ve Bluetooth üzerinden kullanamıyorum. Cihaz çıkıyor ama bağlanmanın bir yolu yok, bluetooth cihazlarından çıkartırken hata alıyorum ya da bilgisayarda bluetooth'u yeniden başlatıyorum ve cihaz tekrar çıkıyor. Her şeyi denedim, bluetooth cihazlarından klavyeyi kaldırdım, Windows için bluetooth sürücülerini ve klavyenin kendisini yeniden yükledim, aygıt yöneticisinden bluetooth cihazlarından kaldırdım, başka ne yapacağımı bilmiyorum, eğer birisi nasıl düzelteceğini biliyorsa, bana büyük bir iyilik yapmış olur, çünkü tahmin edebileceğiniz gibi kablosuz olarak kullanmak kablolu kullanmaktan çok daha rahat. Çok teşekkür ederim.

TechSosyal Blog Yazıları