Piyasadaki en güvenilir araba markası hangisi?

korayayvaz

Ford arabalarının diğer araçlarla karşılaştırıldığında her zaman çok dayanıklı olduğunu biliyordum. Bu yüzden özellikle SUV modelleri diğer araba markalarından daha çok tercih ediyorum. Toyota, ülkemdeki birçok kişi tarafından kullanılan en popüler araba ama bu benim için değil.

Sizin için en güvenilir araba markası hangisi?

2019 Toyota Tundra'mız kaya gibi sağlamdı ve Toyota bayisi kesinlikle onu yeni bir modelle değiştirmemi istiyor hayır teşekkürler dedim, eski 5.7L V8'imin aksine V6 çift turbo, benzini emiyor ama güvenilirliğini seviyorum, özellikle de benimki sadece 19 bin km'de olduğu ve benim gibi V8 isteyen hala çok sayıda insan olduğu için. Tek yaptığım içine benzin dökmek ve yağını düzenli olarak değiştirmekti. Bu kamyonetin artık araba kullanmayı bırakacağım zamana kadar bana yetmesini planlıyorum.

Yaklaşık 40 bin km'de olan 2019 Camry'miz hala yolunda gidiyor, satın aldığımızdan beri hiçbir onarıma ihtiyacı yok ve açık yolda 48MPG'ye kadar çıkıyor (hibrit). Eskiden sıkı bir Ford insanıydım ama sahip olduğum berbat 1999.5 F250'den sonra başka bir yere bakmaya karar verdim. Hatta şimdi daha yeni Ford F250/350 serisi, görünüşe göre hala düzeltmedikleri korkunç ölüm titremesinden muzdarip ve çözmek için satış sonrası parçaların eklenmesi gerekiyor.