onurbal0134
Merhaba, bugün Sony'nin en yeni nesil konsollarından PlayStation 5'i elde etmek için her türlü zorluğa karşı mücadele edenlerin gözlerini açmak için buradayım. Neyse ki, onu elde etmeyi başaran kullanıcılardan biriyim. Konsolun yazılımsal anlamda çok güçlü ve çok cilalı olduğu bir gerçek, peki neden? Konsolu Kasım ayından beri kullanıyorum ve en fazla 3 veya 4 tane yeni nesil oyun oynamışımdır. Spider-Man Miles Morales, Demon's Souls Remake, Fifa 21 ve NBA 2K21. Yakın zamanda çıkan Ratchet & Clank A Rift Apart'ı beklemede tutuyorum, ama konsolu aldığım 8 ay boyunca, onu elde etmek için harcadığım emeğe değip değmediğini düşünmeden edemedim. Gücü fark ediliyor, evet ve en iyisi henüz gelmedi, yeni God Of War çok sayıda konsol satan bir oyun, ancak PlayStation 4 için çıkıyor, peki en son konsola sahip olmanın arkadaşlarınıza hava atmaktan başka ne avantajı var? para harcamayı bile düşündürecek kadar az sayıda özel oyun var, hatta daha da önemlisi Microsoft geçen hafta sonu düzenlenen E3'te boy gösteriyor ve her şeyi silip süpürüyor.
Son olarak şunu söyleyebilirim ki, şu soru giderek daha fazla aklımda dolaşıyor. Sony'nin montajladığı konsolu seçerek doğru tercihi mi yaptım? Belki de Japon markasına güvenerek geçirdiğim bir ömürden sonra taraf değiştirmeliydim? Umarım yanılmam ve yıllar geçtikçe PlayStation 5'in, yıllar önce seleflerinin sahip olduğu tahtı bir kez daha ele geçireceğini umalım ama şüphelerimiz devam ediyor. Bu vesileyle bugünlük vedalaşıyorum sizin için en iyisi hangi?
Son olarak şunu söyleyebilirim ki, şu soru giderek daha fazla aklımda dolaşıyor. Sony'nin montajladığı konsolu seçerek doğru tercihi mi yaptım? Belki de Japon markasına güvenerek geçirdiğim bir ömürden sonra taraf değiştirmeliydim? Umarım yanılmam ve yıllar geçtikçe PlayStation 5'in, yıllar önce seleflerinin sahip olduğu tahtı bir kez daha ele geçireceğini umalım ama şüphelerimiz devam ediyor. Bu vesileyle bugünlük vedalaşıyorum sizin için en iyisi hangi?