Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RTX 4060'lı bir dizüstü bilgisayarda LoL'de ani FPS düşüşleri
Arkadaşlar merhaba, bu sorun, sadece LoL'de ortaya çıkıyor diğer oyunlarda olmuyor, Oyun içi ayarların FPS düşüşlerine etkisi nedir bilen veya ayar yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi bir fikir öneri takdir edilecektir.
Arkadaşlar merhaba, bu sistemde Valorant'ta ideal gecikme süresi ne olmalıdır? Benim değerlerim normal mi i5-14600KF ve RTX 3060 Ti sistem Valorant için gecikme neden olabilir. Valorant'ta i5-14600KF ve RTX 3060 Ti sistemde gecikmeyi nasıl azaltabilirim. Sürücü güncellemeleri, BIOS ayarları veya oyun içi optimizasyonlar gecikmeyi çözer mi? İnternet bağlantım gecikmeye sebep oluyor olabilir mi ve nasıl kontrol edebilirim. Bu sistemle Valorant'ta gecikme yaşayan başka kullanıcılar var mı...
Arkadaşlar merhaba iyi günler, RX 5700XT sistemde FC 25'te düşük FPS'nin olası nedenleri, ekran kartı sürücüleri mi, oyun optimizasyonu mu, yoksa başka bir sorun mu anlamaya çalışıyorum. RX 5700XT'nin FC 25 için önerilen veya beklenen FPS değerleri nelerdir? Benim aldığım değerler normal mi, RX 5700XT sistemde FC 25'teki düşük FPS sorununu nasıl çözebilirim. Hangi ayarları kontrol etmeliyim.
Arkadaşlar merhaba ASUS TUF F15 RTX 4070 i7 1360 16 GB RAM cihaza sahibim, ASUS TUF F15 modelim CS2'de neden yeterli FPS vermiyor olabilir, bu sorunu yaşayan diğer ASUS TUF F15 kullanıcıları hangi çözümleri öneriyorlar.
Arkadaşlar merhaba, GeForce G210 ile Valorant'ı açmak için hangi adımları izleyebilirim, sürücüleri güncellemek, oyun dosyalarını doğrulamak veya uyumluluk modunu kullanmak işe yarar mı, Valorant açılmama sorununu gidermek için hangi hata mesajlarını kontrol etmeliyim. Bu lanet olası oyunu basıl açabilirim. :D
Elimde eski bir bilgisayar var. GeForce 9800 GT'nin ve Intel Core 2 Duo'nun teknik özellikleri Metin2'nin sistem gereksinimlerini karşılar mı eğer Metin2 oynatırsa arkadaşa vermeyi planlıyorum sizlerin fikirlerini duymak isterim.
Selam arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir, GTA 5 Enhanced Edition'ın sistem gereksinimleri RTX 2060 Super için ne kadar zorlayıcı olabilir ki, RTX 2060 Super ile GTA 5 Enhanced'de 60 FPS için hangi işlemci ve RAM kombinasyonu en uygun olabilir. RTX 2060 Super ile GTA 5 Enhanced'de 60 FPS alan diğer kullanıcıların deneyimleri neler. Hangi ayarları kullanıyorsunuz arkadaşlar konuyla ilgili fikirlerinizi belirtir misiniz lütfen.
Selam arkadaşlar. Bazı özellikler şu şekil, Radeon RX 5700 8 GB. Intel i7 8x2: 16 Dual, Bu sistemde FiveM oynarken bottleneck oluşur mu? İşlemci ve ekran kartı uyumu nasıl, rahat bir şekilde oynayabilir miyim?