Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu ikili karşılaştırmasında 5 Bin TL gibi bir fark var. Ekran geniş güzel, işlemcisi güzel vs. sizce günlük kullanım için hangisi daha iyidir.
İyi günler, iyi forumlar herkese arkadaşlar Samsung cihaz ile ilgili bir sorun ve sorum var?
Galaxy A6 telefonumun performansını artırmak için hangi adımları izleyebilirim. Bu sorunu yaşayan başka Galaxy A6 kullanıcıları var mı? Varsa nasıl çözümler buldular. Yardımcı olun lütfen arkadaşlar.
Merhaba, arkadaşlar Samsung cihaz ile ilgili bir sorun ve sorum var. Samsung Galaxy A04 Telefonum Aniden Kapandı ve Açılmıyor. Telefonumun kapanmasına ne sebep olmuş olabilir. Yazılımsal bir sorun mu yoksa donanımsal bir sorun mu olmuş acaba bu sorunu ben çözebilir miyim yoksa telefoncuya mı götürmeliyim. Neden olabilir ve ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar, tablet ile ilgili
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi tabletime Windows 8.1 yüklemek istiyorum. YouTube'da changemysoftware diye bir şey gördüm. Onun yorumlarına baktım hayır olmuyor diyorlardı. Bu uygulama gercek mi yoksa yalan mı?
İyi günler, iyi forumlar herkese arkadaşlar Samsung cihaz ile ilgili bir sorun ve sorum var?
Samsung Galaxy A51 cihazıma Custom ROM kurmayı düşünüyorum. Ancak, internette okuduğum bazı yorumlar beni endişelendirdi. Bazı kullanıcılar, Custom ROM kurulumunun anakartın yanmasına neden olabileceğini iddia ediyor. Bu konuda doğru bilgiye ulaşmak istiyorum.
Samsung A51'e Custom ROM kurmak gerçekten anakartın yanmasına sebep olur mu?
Bu riskin sebepleri nelerdir?
Custom ROM kurarken anakartı...
İyi günler, iyi forumlar herkese arkadaşlar Samsung cihaz ile ilgili bir sorun ve sorum var? Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Verileri Temizle ve Önbelleği Temizle adımlarını takip ettim kamera uygulamasının verilerini temizledim ama değişen bir şey olmadı ön kamera neden kasar yavaş çalışır ki arkadaşlar bilgisi olan varsa öneri de bulunsun lütfen.
Merhaba arkadaşlar, tabletim ile ilgili biraz sorun yaşıyorum.
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ tabletime microSD kart takmaya çalışıyorum, ancak kart yuvaya sığmıyor. S9 FE+ tabletimde hangi tip ve boyutta microSD kartlar kullanabilirim, Sorun ne olabilir.
Merhaba arkadaşlar, tablet ile ilgili
Selam, S9 FE tablet kullanıyorum, S Pen Pro'nun S9 FE tabletimle kullanabileceğim avantaj sağlar mı bana, S9 FE tabletimle birlikte gelen S Pen ile S Pen Pro arasındaki temel bir fark var mıdır. S Pen Pro'nun S9 FE tabletimdeki çizim, not alma ve diğer işlevlerimi nasıl geliştireceğini merak ediyorum, kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim.