Telefonumdaki tüm fotoğrafları ve videoları bilgisayarıma nasıl aktarırım?

ahmetbarut75

Herkese iyi forumlar arkadaşlar, maalesef telefonumu bilgisayara bağlayıp fotoğrafları ve videoları harici bir belleğe indirmeye çalıştığımda tüm fotoğraflarımı değil sadece bazılarını bulabilmemin nedenini anlayamıyorum.

Daha iyi açıklayayım, bilgisayarınızdan fotoğraf ve video aramaya çalıştığınızda bunların DCIM klasöründe bulunduğunu biliyorum, ancak benim durumumda hepsini değil sadece bir kısmını buluyor, söz konusu cihazın 256 GB hafızası var ve bunun sadece 200'ü sadece fotoğraf ve video.
diğerleri nerede? neyi yanlış yapıyorum?

Çözüm
Hiçbir bulut hizmeti kullanmıyorum, hepsi telefonumda kayıtlı. Galeride karşılaştığım sorun ise bazı albümler yaptım ama bazılarını sadece DCIM'de yaptım.
neyse dosya transferi olarak bana sadece şunları veriyor.
  1. Dosya transferi
  2. USB bağlantısı
  3. MIDI
  4. PTP
@ahmetbarut75 eğer onları galerideki kamera klasöründen başka bir albüme taşırsan artık DCIM sistem klasöründe görünmeyecektir, bu yüzden bulamıyor da olabilrsin.
Eğer bunlara bir isim verdiyseniz diğer klasörler Resimler, İndirilenler, DCIM veya Medya veya bunlara benzer şeyler olabilir.

Sizin durumunuz hakkında bir bilgim yok ancak dosya transfer moduna (MTP) ayarlanması gerektiğini düşünüyorum.

Çok sıra dışı bir durum ama çöp kutusuna baktınız mı?

Tekrar söylüyorum, ayarlarınızı bilmiyorum, size bir örnek vereyim, Google Photos veya iCloud gibi bulut servislerini kullanıyorsanız, fotoğraflarınızın ve videolarınızın orada senkronize edilip edilmediğini kontrol edin. Bunları bulut hesabınıza giriş yaparak bulabilirsiniz.

Eğer bunlara bir isim verdiyseniz diğer klasörler Resimler, İndirilenler, DCIM veya Medya veya bunlara benzer şeyler olabilir.

Sizin durumunuz hakkında bir bilgim yok ancak dosya transfer moduna (MTP) ayarlanması gerektiğini düşünüyorum.

Çok sıra dışı bir durum ama çöp kutusuna baktınız mı?

Tekrar söylüyorum, ayarlarınızı bilmiyorum, size bir örnek vereyim, Google Photos veya iCloud gibi bulut servislerini kullanıyorsanız, fotoğraflarınızın ve videolarınızın orada senkronize edilip edilmediğini kontrol edin. Bunları bulut hesabınıza giriş yaparak bulabilirsiniz.

Hiçbir bulut hizmeti kullanmıyorum, hepsi telefonumda kayıtlı. Galeride karşılaştığım sorun ise bazı albümler yaptım ama bazılarını sadece DCIM'de yaptım.
  1. Dosya transferi
  2. USB bağlantısı
  3. MIDI
  4. PTP

1. Dosya transferi
  2. USB bağlantısı
  3. MIDI
  4. PTP
@ahmetbarut75 eğer onları galerideki kamera klasöründen başka bir albüme taşırsan artık DCIM sistem klasöründe görünmeyecektir, bu yüzden bulamıyor da olabilrsin.

Çözüm