Windows 10 32 bit'ten 64 bit'e yükseltilmesi?

basarilitakim

Merhaba,
yakın zamanda eski PC'yi (Pentium Dual Core CPU T4500 @ 2.3Ghz) 32'den 64Bit O/S'ye yükselttim. MS web sitesinden ISO görüntüsünü kullanarak temiz kurulum. (Windows 10 ana sayfası: Sürüm 22H2)

Aygıt yöneticisinde (sarı üçgenler) aşağıdaki gibi iki hata görünür.
1.Yardımcı işlemci: Aygıt PCI\VEN_10DE&DEV_0AA3&SUBSYS_76211462&REV_B1\3&267a616a&0&1D daha fazla kurulum gerektirir.

2.Multimedya Denetleyicisi: Cihaz PCI \ VEN_1131 & DEV_7231 & SUBSYS_000816BE REV_CA \ 4 & 25db4c2a & 0 & 00B0 daha fazla kurulum gerektirir.

Şimdi önyükleme yapmak ve hazırda bekletme modundan çıkmak çok daha uzun sürüyor, ayrıca bazı olağandışı ses sorunları.
Düzeltmek için herhangi bir yardım çok takdir edilecektir.

Çok teşekkürler.

Aygıt Yöneticisi Hataları Yardımcı
İşlemci Hatası:

Bu hata genellikle eksik veya güncel olmayan yonga seti sürücüleri ile ilgilidir. Üreticinin web sitesinden en son yonga seti sürücülerini indirip yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Multimedya Denetleyicisi Hatası,

Bu hata genellikle multimedya aygıtınız için eksik bir sürücü olduğunu gösterir. Üreticinin web sitesinden uygun sürücüyü indirip yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Yavaş Önyükleme ve Hazırda Bekletme
Modundan Uyandırma Hızlı Başlatmayı Devre Dışı Bırakın,

Hızlı Başlangıç bazen sorunlara neden olabilir. Devre dışı bırakmak için Denetim Masası'na gidin > Güç Seçenekleri'ne gidin > Güç düğmelerinin ne yapacağını seçin > Şu anda kullanılamayan ayarları değiştirin > "Hızlı başlatmayı aç" seçeneğinin işaretini kaldırın > Değişiklikleri kaydet. Bilgisayarı tekrar başlatın, ve geri bildirim gönderin lütfen.

TechSosyal Blog Yazıları