Resimler ve açıklamalar içeren adım adım kılavuzumuzu kullanarak Microsoft'tan profesyonel yardım almak için Windows 10 teknik desteğine nasıl yazacağınızı öğrenin .
Windows 10 için teknik destek sürekli gelişiyor ve 2020'de dört yıl öncesine göre tamamen farklı görünüyor.
Microsoft işletim sisteminin yazılım ortamını sürekli değiştirmek ve yeni özellikler eklemek, çok sayıda Windows 10 teknik destek çalışanını eğitmek için çok büyük çabalar gerektirecektir. Bu bağlamda geliştirme mühendisleri yapay zekayı kendi kullanımlarına uyarladılar. Ancak İngilizce konuşulan ülkeler dışında yetenekleri ciddi şekilde sınırlıdır. Ancak bilmeniz gereken püf noktaları var.
Windows 10'da profesyonel teknik destek nasıl alınır?
Sorunu neredeyse anında çözmenin birkaç yolu var. Mevcut seçenekleri adım adım çözüme ulaşılabilecek şekilde yapılandırdık. Son aşamalarda kişisel yazılı iletişim yollarına bakacağız.I. Sorun giderme aracını kullanın
- Ara düğmesini tıklayın
- Arama çubuğuna şunu girin: “Sorunları düzeltme”
- Görünen listeden Denetim Masası işlevini "Bilgisayar sorunlarını düzelt" seçeneğini seçin
- Herhangi bir arıza tespit edilirse sistem bunların düzeltilmesine yönelik seçenekler sunacaktır.
II. Resmi Windows Yardımını kullanın
- Microsoft Destek sitesine gidin (Windows 10 teknik desteği)
- Sisteminizin sorun yaşadığı alanı içeren sekmeyi seçin
- Çözüm için uygun talimatları bulun
- Diğer tüm Microsoft ürünleri için merkezi teknik desteğe başvurun
III. Windows 10 teknik destek sanal asistanıyla İngilizce veya Türkçe sohbet edin
Sohbet yoluyla bir sanal asistanla iletişim kurmanın başka bir seçeneği daha var . Bu, resmi çevrimiçi yardımda, Microsoft Topluluk forumunda ve Microsoft Bilgi Bankasında sizin için arama yapan özel bir sohbet robotudur . Herhangi bir sorun veya engel varsa asistan, canlı bir kişiyle iletişim kurmaya başlamayı teklif edecektir.- İngilizce veya Türkçe konuşan bir sanal asistanla sohbet sayfasına gidin
- İlgilendiğiniz bir soruyu sorun
- Sorunun çözülmediğine dair birkaç kez yanıt verirseniz asistan, canlı "destek"ten yardım sunacaktır.