Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sık sık ziyaret ettiğim tartışma forumlarının birçoğu Windows 7 desteğini sonlandırdı, sonlandıracak ve güncelleme yapmam gerekiyor. Windows 10 mu yoksa 11 mi almalıyım? Öneriler, tavsiyeler çok yardımcı olacaktır.
Windows 7'den 10'a ücretsiz yükseltme yolu kapandı ve bir Windows 7 bilgisayarı Windows 11'i çalıştıramayacak. Windows 10 bilgisayarınızda çalışabilir ancak satın almanız gerekir. Ayrıca, Windows 10 Kasım ayında hizmet dışı kalacak, ancak bir yıl daha hizmet için bir miktar ücret ödeyebilirsiniz. Mevcut bilgisayarınızı kullanmaya devam etmeyi planlıyor musunuz? Eğer öyleyse, Linux yüklemeyi düşündünüz mü? Şu anda Windows 7 ile ilgili sorunlar mı yaşıyorsunuz? Birkaç yıldır desteklenmiyor ve hiçbir güvenlik güncellemesi yapılmadı. Eset ile çevrimiçi bir kötü amaçlı yazılım taraması çalıştırmanızı öneririm tek seferlik tarama.
Sık sık ziyaret ettiğim tartışma forumlarının birçoğu Windows 7 desteğini sonlandırdı, sonlandıracak ve güncelleme yapmam gerekiyor. Windows 10 mu yoksa 11 mi almalıyım? Öneriler, tavsiyeler çok yardımcı olacaktır.
Newtork sürücüsünde bir dizin oluşturmaya çalıştığımda bir hata mesajı çıktı.
Mesaj dosya sistemi hatasıyla oluşturulamıyor 65535 .
Herhangi bir dosya bile oluşturamıyorum ve kopyalama da engelleniyor.
Ancak yerel sürücüde bir dosya veya dizin oluşturabiliyorum. Ağ sürücüsünden herhangi bir dosyayı kopyalayabiliyorum.
Ancak, aynı ağ sürücüsünü kullanan başka bir bilgisayar tüm [removed_js] kullanabilir.
Bu hatayı nasıl düzeltebilirim.
Sevgili Arkadaşlar.
Eklerden görebileceğiniz gibi güncelleme gerektiren/eksik olduğunu varsaydığım Base ID'ler var.
Bunları nasıl çözebilirim sorunları ortadan kaldırabilirim.
resim ekinde paylaştım.
Windows Vista ISO dosyası, Windows Vista işletim sisteminin bir disk görüntüsüdür. Bu dosya, bir DVD veya USB sürücüsüne yazılarak Windows Vista kurulum medyası oluşturmak için kullanılır. ISO dosyası, işletim sisteminin tüm kurulum dosyalarını içerir ve yeni bir bilgisayara Windows Vista yüklemek veya mevcut bir kurulumu onarmak için kullanılabilir.
Windows Vista ISO'sunu Nereden Edinebilirsiniz?
Microsoft, Windows Vista için resmi indirme bağlantıları sunmamaktadır. Bunun nedeni, Windows...
Rufus, önyüklenebilir USB sürücüleri oluşturmak için kullanılan küçük ve kullanışlı bir araçtır. Windows 7 ile de uyumludur ve bu işletim sistemi için önyüklenebilir USB bellek hazırlamak için sıklıkla tercih edilir.
Rufus'u Windows 7 ile Kullanmak:
Rufus'un en son sürümleri genellikle Windows 8 ve üzeri için optimize edilmiş olsa da, eski sürümleri Windows 7 ile sorunsuz çalışabilir. Rufus'un resmi web sitesinden (rufus.ie) veya güvenilir indirme sitelerinden (örn. Uptodown) eski...
Artık resmileşti.
Mozilla Firefox ESR 115'in Windows 7'ye desteğinin Eylül 2024'te sona ermesi gerekiyordu ancak şimdi Nisan 2025'e kadar uzatılacak windows 7 kullanan arkadaşlara duyrulur
Bilgisayarınızı Fabrika Ayarlarına Nasıl Geri Yüklersiniz
Bu eğitim, Windows bilgisayarınızda sistem geri yüklemesinin nasıl yapılacağı konusunda size rehberlik edecektir. Aşağıda yalnızca bilgisayarınıza uyan eğitimi okuyup uyguladığınızdan emin olun. Geri yükleme işlemi sırasında bir hata oluşursa, işlemi durdurun ve rehberlik için uygun TSF forumuna gönderin.
**Önce Burayı Okuyun! **
UYARI: BU EĞİTİM BİLGİSAYARINIZI FABRİKA AYARLARINA SIFIRLAYACAKTIR! WINDOWS SİLİNECEK VE SATIN...