LG C2 kullanıcıları, son sürüme güncelleme yapmayın!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xBox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xBox

Bu başlığın yeri burası mı bilmiyorum ama benim gibi LG C2, B2 veya G2 sahibi kullanıcılar için bir uyarı.

Bu son güncellemeyle VRR'yi kelimenin tam anlamıyla mahvettiler ve kullanıcı şartlarındaki sorunlardan dolayı TV uygulamalarını bile kullanamayan birçok insan var.

VRR kullanan birkaç oyunu denedim ve akıcı olan oyun şimdi takılmalı bir oyuna dönüştü.

LG, yılın başlangıcını iyi yapmışsın. :mad: Diyecek bir şey bulamıyorum.

Bu başlığın yeri burası mı bilmiyorum ama benim gibi LG C2, B2 veya G2 sahibi kullanıcılar için bir uyarı.

Bu son güncellemeyle VRR'yi kelimenin tam anlamıyla mahvettiler ve kullanıcı şartlarındaki sorunlardan dolayı TV uygulamalarını bile kullanamayan birçok insan var.

VRR kullanan birkaç oyunu denedim ve akıcı olan oyun şimdi takılmalı bir oyuna dönüştü.

LG, yılın başlangıcını iyi yapmışsın. :mad: Diyecek bir şey bulamıyorum.
C9'u rootlayabildiğimden beri, otomatik güncellemeleri devre dışı bıraktım ve ardından DNS üzerinden istekleri engelledim. Bir şey çalışıyorsa, ona dokunmayın. 14.000 kez söylendi. Üreticilerin sessiz otomatik güncellemeleri dahil etmesi can sıkıcı bir durum. Eğer sistemleriniz sağlıklı çalışıyorsa güncellemeyin takipte kalın ve güncellemelerin ne için yapıldığını araştırın.

VRR'yi düzeltip düzeltmediğini görmek için televizyonu sıfırlamayı denediniz mi? Böyle bir güncellemeden sonra iyi bir fikir. Eğer benimki gibi kalibre ettiyseniz, daha zahmetli, ancak kalibre etmediyseniz, 5 dakikada çalışacaktır.

Fabrika ayarlarına bir şekilde aldım TV internetini kestim, şuan normal gibi duruyor.

TechSosyal Blog Yazıları