Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gemini metin, kod, resim, video ve ses gibi birden fazla veri türünü anlamasına ve üretmesine olanak tanıyan çok modlu bir yapıya sahiptir. Bu yüzden Geminiye verdim oyumu
Ben hep ChatGPT kullandım diğeri bana anlamsız ve garip geliyor ChatGPT alt yapısını kullanan online siteler var ücretsiz pro sürümlerini kullanabiliyorum.
Google, en gelişmiş yeni yapay zeka modeli Gemini 2.5'i piyasaya sürdüğünü duyurdu. Yayımlanan ilk sürüm deneysel nitelikte olup arama motorunun belirttiğine göre rakiplerine karşı açık ara farkla ilk sıraya yerleşmiş durumda.
Yapay zekanın muhakemesini geliştirmek için geliştirilen Gemini 2.5, geliştirilmiş temel model ile iyileştirilmiş eğitim sonrası tekniklerinin birleştirilmesiyle elde edilen bilgileri analiz edebiliyor, mantıksal sonuçlar çıkarabiliyor ve öncüllerinden daha doğru...
Merhaba, bu soruyu sormak için doğru yerin burası olup olmadığından emin değilim. Eğer öyleyse özür dilerim. Yapay zeka ile görsellerin nasıl oluşturulduğunu daha iyi anlamak isterdim.
Bu konuyla ilgili sorularımı nereye sorabilirim? Eğer bu site bu konudan bahsetmiyorsa, bu konu hakkında daha fazla bilgi edinebileceğim, bu konuyla ilgilenen ve bu konuda bilgisi olan diğer insanlarla konuşabileceğim bir yer önerebilir misiniz?
Teşekkür ederim!
Türkiye'de en çok hangi yapay zeka yazılımı kullanıyor anketimize katılım oranı %85 olup Türkiyenin tercihini öğreniyoruz anket süresi 6 aydır.
Popüler olanlar Open AI'dan ChatGPT, Google'dan Gemini ve Microsoft'tan CopIlot içerik için diğer medya türleri için başka yapay zekalarda var. Ancak bu gönderi hepsini listelemekle ilgili değil.
Bu daha çok günlük hayatınızda en çok kullandığınız yapay zekayı hayatınıza nasıl dahil ettiğinizle ilgili.
Şahsen kendimi Gemini ve ChatGPT'yi iş ile...
Bir görüntünün tamamen AI servisleri tarafından oluşturulması fikrinden hoşlanmıyorum. Ancak, Photoshop'ta AI tarafından oluşturulan bir görüntüden bir öğeyi, bazı ek öğelerle birlikte kullanarak, özgün hissettiren ve hile gibi olmayan benzersiz bir şey yarattım. Bunu son birkaç YouTube küçük resmim için yaptım. Hizmetlerin bir araç olarak kullanılabileceğini düşünüyorum, ancak aynı zamanda tüm işi onlara yaptırmanın oldukça ucuz ve tembel olduğunu düşünüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Windows PC'lerde çalışır, AMD donanımları için optimize edilmiştir.
Kendi bilgisayarınıza nasıl kurabilirsiniz?
Amuse'de yapay zeka görselleri oluşturmanın ne kadar kolay olduğunu görün.
Kolay kurulum, hiçbir bağımlılık yok!
EZ Mode'un Oluşturma, AI Filtreleri ve Tasarım özelliklerini kullanmaya nasıl başlayacağınızı görmek için kurulum yapın.
Endişe yok. Kendi bilgisayarınızda kararlı difüzyon görüntü üretimine başlayın.
Ücretsiz. Hesap yok. Giriş yok.
Bilgisayarınızın GPU, CPU veya NPU...
Çalışmam çoğunlukla yazma araştırma ve analiz içeriyor kodlama veya ağır BT görevleri yok, Şu anda ChatGPT ve Gemini ye göz koyuyorum , ancak diğer seçenekleri keşfetmeye açığım. İdeal olarak, çeşitli kullanım durumlarına uyum sağlayabilen ve hatta diğer modellerle entegre olabilen esnek bir araç istiyorum. Yazma araştırma ve daha fazlasında çok yönlülük arayan biri için hangi platformları önerirsiniz? Düşüncelerinizi bana bildirin lütfen!
İşletmeler Yapay Zeka İle Geleceğe Ne Kadar Hazır?
Yapay zeka (YZ) artık fütüristik bir kavram değil, endüstrileri yeniden şekillendiren ve iş potansiyellerini yeniden tanımlayan günümüzün bir gerçeği. Ancak kritik soru şu, Yapay zeka çağında işletmeniz geleceğe ne kadar hazır? Bu yapay zeka odaklı çağda işletmenizi gelişmeye nasıl hazırlayabileceğinizi keşfedelim. Yapay zeka, sıradan görevleri otomatikleştirmekten veri analizi yoluyla derin iç görüler sağlamaya kadar işletmelerin çalışma...