Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba. Kablosuz bir fare arıyorum. Genellikle FPS oynuyorum ve şu anda Roccat kullanıyorum, memnunum ama kablosuza geçmem gerekiyor. Ne tavsiye edersiniz? maksimum bütçe 4000TL teşekkürler önerileriniz için.
Fnatic Bolt'tan memnunum, günde yaklaşık 3 saat oynuyorum ve ayda bir şarj ediyorum. Belki ellerim için biraz küçük şuan 2500TL civarında, dürüst olmak gerekirse o kadar para harcamazdım, indirimleri takip etmelisin.
Assassin's Creed Shadows, bugün itibarıyla Mac için indirilebilir durumda ve aynı anda PlayStation 5, Windows makineleri ve Xbox'ta piyasaya sürülen ilk Assassin's Creed oyunu olma özelliğini taşıyor.
16. yüzyıl Japonya'sında geçen Assassin's Creed Shadows, ana Assassin's Creed oyun serisinin bir parçasıdır ve Assassin's Creed Mirage'ın halefidir. Oyun, Assassin Kardeşliği ile Tapınak Şövalyeleri arasındaki anlaşmazlığa odaklanır ve oyuncular bir shinobi suikastçısı olan Fujibayashi Naoe...
Sadece birkaç ay önce, sanırım Ocak ayındaydı ama yanılıyorsam beni düzeltmekten çekinmeyin, sonunda Nintendo'dan bir süredir söylentisi olan uzun zamandır beklenen Nintendo Switch 2 ile ilgili bir duyuru aldık. Duyurunun sonunda, Nintendo'dan gelen yeni taşınabilir cihaz hakkında daha fazla şey duyacağımız söylendi ve bu da düşündüğümüzden daha hızlı geliyor gibi görünüyor.
Nintendo'nun duyurduğu Nintendo Switch 2 hakkında şu ana kadar ne düşünüyorsunuz?
Duyuruyu yayınladır aşağıda buyurun.
Herkese merhaba. Kablosuz bir fare arıyorum. Genellikle FPS oynuyorum ve şu anda Roccat kullanıyorum, memnunum ama kablosuza geçmem gerekiyor. Ne tavsiye edersiniz? maksimum bütçe 4000TL teşekkürler önerileriniz için.
Netflix, geleneksel sektör devlerine kıyasla belirgin bir şekilde ters akıntıya karşı bir yaklaşımla oyun stratejisini yeniden şekillendiriyor. Netflix Gaming'in başkanı Alain Tascan, yakın zamanda milyonlarca kullanıcının video oyunlarına yaklaşımını kökten değiştirebilecek bir vizyon paylaştı. Açıklanan hedef, iddialı olduğu kadar basit, genel halkı oyun deneyiminden ayıran her türlü engeli ortadan kaldırmak, Tascan'ın sürtünme olarak tanımladığı, oyun sektörüne henüz meraklı olmayanların...
Merhaba arkadaşlar, sanırım birçok RPG oyuncusu gibi siz de Skyrim'i oynamışsınızdır. The Elder Scrolls serisinden muhteşem bir oyun. Oblivion'u ne kadar sevsem de, Skyrim çıkar çıkmaz onu oynama fırsatını kaçıramazdım. Sorun şu ki, o zamanlar oyunu bitirememiştim, çünkü zaman yetersizliğinden dolayı arada sırada oynuyordum ve deneyimi biraz rahatsız edici hale getiren birkaç hata vardı. O zamanlar çok iyi bir bilgisayarım yoktu zaten.
Oyun oynama alışkanlığım haftada sadece 5 veya 6...
Nintendo Entertainment System'da Battletoads'ı (1991) seçerdim. Bir düşmanı yenerek ve çevredeki tehlikelerden kaçınarak ilerlersiniz. Zorluğuyla ünlüydü yanlış bir hareket sizi seviyenin başına veya tüm oyuna geri gönderir. Bu oyunda bir kayıt sistemi veya şifre özelliği yoktur. Modern oyunlarda genellikle otomatik kayıtlar ve kontrol noktaları bulunur.
Sizce hangi eski tarz oyun modern oyunlardan daha zordur?
PC ve konsol oyunculuğu arasındaki asırlardır süregelen tartışma devam ediyor. PC kişiselleştirme ve güç sunarken, konsollar kolaylık ve ayrıcalık sağlıyor.
Sizce hangi platform daha üstün? Görüşlerinizi tartışalım.