Instagram'da daha fazla beğeni nasıl alınır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bilgici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

Bilgici

Misafir
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda Instagram hesabımı geliştirmeye başladım ve beğeni almanın gerçek bir zorluk olduğunu fark ettim. Sadece istatistik toplamak değil, doğru kullanıcıları çekmek istiyorum. Gerçek insanlardan daha fazla beğeni nasıl alabileceğinizi tartışalım! En fazla beğeniyi almak için gönderi paylaşmak için en iyi zaman ne zaman? Zamanlama için herhangi bir öneriniz var mı? Belki diğer kullanıcılarla iş birliği yapmalısınız? Bu sizin için nasıl işe yaradı?

Hashtag kullanmayı deneyin. İnanın ya da inanmayın, eskiden olduğu gibi gönderi etkileşimleri almak artık çok daha zor. Ayrıca içeriğinizi günlük olarak yayınlamayı deneyebilirsiniz. Takipçilerinizi bulacaksınız, bunun için çok çalışmanız gerekir. Ayrıca sahte takipçilere para harcamamanızı öneririm, ancak bu da bir şey. Takipçi sayısını elde edersiniz, ancak gönderi etkileşimlerini elde edemezsiniz.

Gerçek etkileşimi yakalamak zaman alır, ancak birkaç numara yardımcı olabilir. Hedef kitlenizin en aktif olduğu zamanlarda gönderi paylaşmayı deneyin, sabah ve akşam saatleri genellikle en iyi sonucu verir. Ayrıca, daha fazla etkileşim kurun. Yorumlara yanıt verin, başlıklarda soru sorun ve başkalarının içerikleriyle etkileşim kurun. İşbirlikleri de harikadır, ancak yalnızca nişinizle uyumluysa ve unutmayın, kaliteli içerik uzun vadede her zaman kazanır!

İşbirlikleri oyunun kurallarını değiştirebilir. Nişinizdeki etkileyicilerle veya kullanıcılarla ortaklık kurmak yeni kitlelere ulaşmanıza ve güvenilirlik oluşturmanıza yardımcı olur. Ortak canlı oturumlar veya hatta birlikte oluşturulmuş gönderiler deneyebilirsiniz. Makaralar, dönen yazılar veya etkileşimli hikayeler gibi farklı formatları denediniz mi?

TechSosyal Blog Yazıları