Nintendo Switch 2'yi sabırsızlıkla mı bekliyorsunuz?

hakcaylier

Nintendo Switch 2.webp

Sadece birkaç ay önce, sanırım Ocak ayındaydı ama yanılıyorsam beni düzeltmekten çekinmeyin, sonunda Nintendo'dan bir süredir söylentisi olan uzun zamandır beklenen Nintendo Switch 2 ile ilgili bir duyuru aldık. Duyurunun sonunda, Nintendo'dan gelen yeni taşınabilir cihaz hakkında daha fazla şey duyacağımız söylendi ve bu da düşündüğümüzden daha hızlı geliyor gibi görünüyor.

Nintendo'nun duyurduğu Nintendo Switch 2 hakkında şu ana kadar ne düşünüyorsunuz?

Duyuruyu yayınladır aşağıda buyurun.

Bir yerde Nintendo Switch 2'nin çıktığını okudum ama doğru olup olmadığını bilmiyorum çünkü henüz görmedim. Söylentiler bir süredir dolaşıyor. Bu konsolun bizim için ne stokladığını çok merak ediyorum. Geliştirilmiş grafikler, yeni kontrolcüler veya belki de bir tür VR yetenekleri görmek istiyorum.

Son düzenleme:
Nintendo'nun Ocak 2025'teki Switch 2 duyurusu daha büyük bir ekran, yeniden tasarlanmış Joy-Con kontrolcüleri ve Switch oyunlarıyla geriye dönük uyumluluğu ortaya koydu. Ayrıntılı bir Nintendo Direct sunumunun 2 Nisan 2025'te yapılması planlanıyor.

Nintendo Switch 2 hakkında hala hikayeler var. Bazı insanlar daha iyi grafiklere ve boyuta sahip olacağına ve kontrolcülerin de daha gelişmiş olacağına inanıyor. Ayrıca daha büyük bir depolama alanına veya daha iyi Wi-Fi bağlantısına sahip olabilir. Umarım bu söylentiler doğru olur, özellikle de pil ömrüyle ilgili olan.

Bir yerde Nintendo Switch 2'nin çıktığını okudum ama doğru olup olmadığını bilmiyorum çünkü henüz görmedim. Söylentiler bir süredir dolaşıyor. Bu konsolun bizim için ne stokladığını çok merak ediyorum. Geliştirilmiş grafikler, yeni kontrolcüler veya belki de bir tür VR yetenekleri görmek istiyorum.
Bende okudum @Tolga haberler güzel videoyu da izlersen daha da anlamlı olabilir.