Herkese merhaba, son zamanlarda kötüleşen bilgisayarımda bir sorun var, hala tam olarak neyin sebep olduğunu bilmiyorum ama SSD'min bununla bir ilgisi olduğunu düşünüyorum (Samsung Pro SSD 1TB PCIE NVMe M.2), temel olarak belirli dosyaların yüklenmesinin yavaş olduğunu fark ediyorum, bunu özellikle Telegram'ın masaüstü sürümünü kullandığımda fark ediyorum, sohbet mesajlarının ve videolar veya müzik gibi medya dosyalarının yüklenmesinin uzun sürdüğünü görüyorum (internet bağlantısı değil, çünkü tarayıcının geri kalanı çalışıyor). Bunu daha önce de fark etmiştim ama sadece birkaç saniyeydi ve katlanılabilirdi, ama şimdi aniden çok daha kötüleşti, her şeyi yüklemesi 20-30 saniyeye kadar sürüyor, bu oldukça sinir bozucu ayrıca, bunu sadece Telegram'ın yapmadığını, aynı zamanda Windows görev çubuğunda aramaya gittiğimde de bazen hemen yüklendiğini, bazen de birkaç saniye çok uzun sürdüğünü ve önce beyaz bir yükleme sırasında ekran beliriyor, bu fark etmemem gereken bir şeydi. Daha önce hiç başıma gelmemişti ya da en azından ben fark etmemiştim. Bu sorunların olma nedeni nedir?