Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese, benim sorunum şu ki yeni bir masaüstü bilgisayar satın aldım ve bugün Windows Update aracılığıyla Windows 11 23h2'ye yükselttim. 24h2'ye yükseltmenin mevcut olmaması normal mi?
Microsoft, tam uyumluluğu sağlamak için şu anda belirli sistemlerde Windows 11 24H2 güncelleştirmesinin dağıtımını erteliyor. Bir sistemin uyumsuz bileşenlere sahip olduğu bulunursa, uyumluluk beklemesine alınacak ve sorunlar çözülene kadar güncelleştirmeyi almayacaktır. Bunlar yüklü yazılım, sürücüler veya donanım sorunları olabilir. Bir son kullanıcının bu konuda yapabileceği pek bir şey yoktur ancak bekleyin ve düzenli olarak yeni sürücüler için PC üreticisinin web sitesini ve yeni sürümler için yazılımınızı kontrol edin.
Günaydın, özellikle win11 pro yüklü bir minipc'im var. Ocak ayından itibaren 23H2 güncellemesini otomatik olarak yüklemek için birkaç denemeden sonra BITLOCKER'a girdi (kurtarma koduna sahip olmaması ve web'de bulunan tüm seçeneklerle kurtarılamaması). Daha sonra her zaman web'den kurtarılan çeşitli seçeneklerle biçimlendirmeye karar verdim ancak başarılı olamadım çünkü dışarıdan başka bir bilgisayardan (ayrıca Bilgisayar Yönetimi'ni kullanarak) disk algılanmıyordu. Ayrıca dahili kurtarma...
Herkese merhaba, pci-express firewire kartına sahip Win 11 masaüstü bilgisayarım var, bir yıldan fazla süredir sorunsuz bir şekilde çalışıyorum. Kartın sınıf uyumlu sürücülere dayandığını varsayıyorum çünkü hiçbir şey yüklemem gerekmedi ve bunun da ötesinde bilinmeyen bir marka ve sürücüleri indirmek için herhangi bir talimat veya bağlantı yok.
Maalesef Ekim 2024'teki bazı Windows güncellemelerinden sonra bazı BSOD sorunları başladı ve tam bir döküm yaparak sorunun kaynağının firewire...
Herkese merhaba, bu techsosyal'de ki ilk gönderim ve bunu yazmamın temel nedeni durumun benim sınırlı bilgimin ötesinde olduğunu düşünmem ve yeni bilgisayarımda yaşadığım mavi ekranlara bir çözüm bulmak için yardımınıza ihtiyacım olması. Bana bir çözüm sunup sunamayacağınızı görmek için size biraz bağlam vereceğim.
Bu bilgisayarı Aralık ayında satın aldım, o zamandan bu haftaya kadar her şey yolunda gidiyordu, ta ki merakla Ray Tracing ve benzeri özelliklerle GTA v'yi denemeye karar verene...
Selamlar. Birkaç aydır Windows 11 yüklü Acer Nitro 5 bilgisayarımın kapanması uzun zaman alıyor. Bu akşama kadar pek düşünmedim aslında, kapatma düğmesine bastığımdan beri yaklaşık 30 dakika geçti ama bilgisayar hâlâ kapanmıyor. Uyandığımda kapanmamıştı ve çökmesinden korkuyorum, bu sorunu düzeltmek için ne yapabilirim? Peki birkaç saat geçmesine rağmen durmazsa ne yapmalıyım? Teşekkür ederim!
Merhaba arkadaşlar, bu hatayı alıyorum, temel olarak e-postalarımdan kaynaklanıyor. .jpeg ekini açmaya çalıştığımda başlıkta ki şekildeki hatayı veriyor.
Bununla birlikte, bunun bir e-posta sorunu olduğunu düşünmüyorum, Windows'ta izin düzeyinde bir şeylerin "eksik" olduğunu düşünüyorum, açıkçası sahiplik ve yönetici hesaplarıyla çalışıyorum, çünkü diğer uygulamalarda da başka sorunlar yaşıyorum. Örneğin bir uygulamayı bir profile bağlayamıyorum çünkü aynı hatayı veriyor.
Son Windows 11 Pro güncellemesinden sonra, PrtScn tuşuyla alınan ekran görüntülerinin bulunduğu ekran görüntüleri klasörü ortadan kayboldu, artık ekran görüntüleri geçici olarak panoya kaydediliyor ve daha sonra bunları örneğin masaüstüne kaydediyorsunuz.
Bu konuda ne yapmam gerekiyor biliyor musunuz?
Herkese merhaba, Windows 10'a geri dönmeden önce Windows 11 24h2 yükledim ve aniden beliren siyah ekran, arka planın kararıp sonra normale dönmesi, harici USB HDD dosya aktarımının çalışmaması gibi birkaç sorun yaşadım, bu yeni işletim sisteminin veya yüklediğim bir güncellemenin, belki de Aralık ayındaki güncellemenin hatası olabilir mi? Windows 10'a geri döndüm ve hiçbir sorun yaşamadım.